Ова се ѓаволски работи и не знам зашто повеќето тоа го гледаат како подсмев, мислите дека ѓаволи не постојат? Затоа некои луѓе треба на време да се лечат од такви влијанија колку и да е тешко, а не да страдаат недолжни луѓе..не сум ни јас некој верник, ама мислам сите овие вакви дела се под влијание на ѓаволи, колку и да е смешно, ама нормален човек ова не го прави, треба психијатрите повеќе да се ангажираат, впрочем оние со Палчо што се учесници многу ми делуваат аматерски, гледам код и се ежам!
Јас мислам дека е нешто околу станот, сега миленко кажа дека таткото и палчо често се слушале неколку дена пред убиството и сигурно овој го сакал станот и кога таткото одбивал и овој решил да му ја убие ќерката
Па штом Миленко Каубоје кажал, тогаш мора да е така. Миленко се чувствува као Мојсеје ваљда, има инсајд инфо и право на теории без крај, без потреба од понесување докази. Се супер, само што Миленко не е Мојсеје. Миленко у слободно време нека изгугла пресумпција на невиност како и да е(таткото се изјасни како невин иначе). Освен ако не се чувствува па препросветлен за ова, слеш изнад законот. Ако егото му дозволува нели... Евентуално негово височество Мице.
Овој Миленко неделата кога ги најдоа телата на двајцата, си пушеше пура и ладнокрвно кажуваше гадни детали. Тоа беше прв и последен пат да го слушам.
Има такви приказни, дека некое злато да биде извадено бара човечка жртва. Баш и таков коментар прочитав на фб некаде. А и дупката каде е закопан Панче неќе да е случајно толкава голема. Ама до толку па брутално детето да се претепа не знам што да мислам. И таткото ми иде во глава дека го местат.
https://zase.mk/articles/412031/dea...pat-ne-mozhe-taka-da-reagira-i-da-se-odnesuva Воопшто не го обожавам човеков, ама прв пат да се согласам со него, се ми иде дека Палчо е крив и за тоа убиството од 1986 година кај бразда што нашле девојче Биљана или како беше...
Го изгледав. Ваљда прво нешто што сум изгледала со него. Е не е имун да не врти вода на своја воденица, ама некои прашања се многу легитимни. Пример- дали било обезбедено местото на злосторството? Во тој контекст и ова. https://telma.com.mk/2023/12/10/tel...ade-ubijcite-ja-zakopale-14-godishnata-vanja/ Опожареното возило е најдено во 15ч и нешто. Дали истиот ден кога било опожарено? Џаст фор д рекорд- мк медиуми ми се единствени и малку релевантни со информации (и не сите од нив, фала богу) . Ко ќе прочитам ,,ексклузива, , од српски, хрватски и не знам какви, ми е Пс. Фасцинантно е нивото на информации кои ,,истекуваат,, од мвр. И тоа нешто кажува.
Нарцистичко пореметување е едно од можностите. Многу деца како жртви на таквите родители ги сакаат, почитуваат и ценат родителите. За жал.
Ова е тоа што го зборев а ме напаѓаа. Значи преку Партизанска да стигнеш до Бразда мораш да поминеш преку Палас. А тој период вриеше од полиција кај Палас затоа што го спремаа теренот за самитот. Секој ден поминувам од таму и затоа знам. И они пред полиција ладно поминуваат со украдено возило на исчезнат граѓанин со киднапирано дете во него. А полицијата спие. Им требаат 20тина минути да стигнат а не 40 како што пишуваа по темиве. Некој што е спремен на ваков ризик не ми делува дека од паника ќе избрза и ќе убие. Туку ја однеле со намера да ја убијат. Никаква изнуда на пари не е во прашање. Инаку да, автомобилот е пронајден истиот ден кога е запален и кога е случено убиството. Уште еднаш полицијата потфрлила затоа што не го пребарала околниот терен.
Рече Латас ,кој учествува во групњак со шлаканици на девојки кога девојката плаче. Ужас Можеби има точни и логични информации ,ама нека не се праи паметен ,зашто до некни му беше потрчко на Грујо И Мијалков во заташкување на многу гнасни работи.
Абе самит несамит, патот бил прооден, не ги застанувале колите. Тој сејф сити како работи појма немам. Башка имаш тука профил на ,,заштитен рекетар,, можда и адреналинот му се кревал така, да им помине под нос и да ги заебе. Којзнае во кој филм живее ликов . Ама дека он делувал во паника-утре сабајле.