Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Исчезнати лица

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од friendy, 4 август 2017.

1. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.281
    Допаѓања:
    76.377
    Пред некоја година имаше случај каде жена од Драчево исчезна.... после недела дена ја најдоа мртва... А мислам дека се јавила на познаник и едвај зборувала. После телефон исклучен, се испразнила батерија... Дали беше некој удар, незнам не ми текнува дали кажаа кога ја најдоа што беше.
    Така и ова ми наликува, дека можеби имала некој мозочен и несвесно залутала без ништо во неа...
    Живеев со дедо кој имаше мозочен удар додека беше во двор без никој да го види, подвижен остана... но нејасно зборуваше, не не познаваше нас... не знаеше каде тера буквално. Но од час за час беше полошо и полошо...

Последна измена: 14 ноември 2024
    На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. denicijaa

denicijaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    188
    Мене не ми мириса ова на добро, 14 дена нема ни трага ни глас, а и која е веројатноста на локацијата каде што се движела, кај мостот да пронајдат баш такви цигари и запалка. Логично ми е да пронајдат само такви цигари или само таква запалка, ама и двете, па баш исти како нејзините, укажува само на едно...

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  3. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.350
    Допаѓања:
    113.094
    Леле кај кој мост ? :(

4. denicijaa

denicijaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    188
  5. denicijaa

denicijaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    188
    Најискрено чудна е целава ситуација, некако после првичните објави се стиши многу работата. Дали се дошло можеби до сознанија дека е вистина дека избегала со некого, па се чека да ја лоцираат и контактираат и затоа не споделуваат повеќе? Од друга страна делува како жена среќна во својот брак, башка со внучиња, не знам можеби јас се ставам на нејзино место дека не би направила такво нешто... а па не би си ни наштетила доколку се работи за несреќен брак или нешто слично...

6. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.425
    Допаѓања:
    12.161
    Па добро ако е најдена требало да известат, и да, како да се стиши целата ситуација

На Anyshka и SummerGirl им се допаѓа ова.
  7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.206
    Допаѓања:
    36.682
    Ако е точно дека избегала со некој, не верувам дека ќе кажат на тв. Од семејството кажуваат дека немале проблеми, ама жената можеби си имала мака.

А сопругот мислам потврдил дека работите што ги нашле се нејзини? :?:

На KuklickaSk му/ѝ се допаѓа ова.
  8. FridaodaMk

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.425
    Допаѓања:
    12.161
    Едната ќерка пред 2 дена има постирано значи сепак се дезинформации, сеуште не е пронајдена

9. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    13.477
    Pa sigurno nema kjerkata da objavi deka e najdena so ljubovnik. Moze i od sram pisala deka se dezinformacii.
    Ako e tocno seto ova, jas mislam deka e, nekako mi izgleda deka izbegala .

10. denicijaa

denicijaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    188
    Не да објави дека е најдена со љубовник туку обично кога бараат ги репостираат објавите во насока "мајка ми сеуште не е пронајдена" итн, вака луѓето да не знаат што да мислат

11. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    13.477
    Situacijata e stishena. Toa e cudnoto.

12. FridaodaMk

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.425
    Допаѓања:
    12.161
    Нормално дека нема да објават кај е најдена, доколку е најдена, али и сестра и пред неколку часа има постирано. Така да не е пронајдена

Последна измена: 20 ноември 2024
  13. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.134
    Допаѓања:
    180.922
    Постои нешто, мвр се викало
    https://mvr.gov.mk/potragi-ischeznati/ischeznati
    Ако ја нашле, ќе ја тргнат од листата и не должат објаснување каде ја нашле.

На fashion-addict, MeowMeow, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.377
    Допаѓања:
    12.704
    И мене некако ми е во мисла дека не би објавиле медиуми доколку навистина побегнала со швалер.

Работата мислам привидно се “стиши” поради тоа шо нема нови докази или дојави, ама претпоставувам од фамилијата уште активно бараат.

Инаку да, сопругот потврди дека се нејзини цигари и запалка пронајдени во близина на некој мост на Вардар, имало и џемпер, но наводно тој не бил нејзин.

На eliesaab, Angie1432, FridaodaMk и 2 други им се допаѓа ова.
  15. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.350
    Допаѓања:
    113.094
    Да се фрлила во Вардар не верувам.
    Ама во 5 часот да излезеш?
    Каде одела толку рано?

16. Waverly Raven

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.377
    Допаѓања:
    12.704
    Мене не би ме чудело. Пред пандемијата(мислам), имаше слична ситуација со професорката Тројачанец од Земјоделски Факултет. Таа излегла од дома многу рано, по пижами, без да понеси мобилен и документи. Тогаш, нејзиниот сопруг призна, дека веќе некое време таа се лекувала од депресија, но наводно имало подобрување. Мислам тогаш имаше очевидци кои ја забележале по улици, ама доцна беше. Си го одзеде животот во Вардар.

На Angie1432, SummerGirl и FridaodaMk им се допаѓа ова.
  17. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    2.856
    Може сепак дека излегла сама од дома таа со намера тоа го направила, може се крие, може се самоуби сепак не треба да се измислуваа и шири дезинформации. Полицијата треба и да продолжи да ја бара се додека не се најде, ако сепак ова е точно дека излегла во 5часот дали е доказ или така кажаа нејзините. Дали се бара преку границата да видат некаде да не си замина.

18. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    13.477
    Pishuvashe deka i chanta zemala, a bez dokumenti i bez telefon. Chudno e se.

19. Waverly Raven

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.377
    Допаѓања:
    12.704
    Ете не знаев дека понела и црна чанта, баш пред малку прочитав во билтенот на МВР.

На eliesaab и SummerGirl им се допаѓа ова.
  20. denicijaa

denicijaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    188
    Муабетиве се подраширени, ама доволно е еден да ги почне. Гледам почнаа да им оставаат и коментари под објавите од типот "нели ја најдовте", "заминала со дечкото", "заминала со швалерот" итн, ама ги бришат. За да се тргне од страната на МВР ќе помине повеќе време, не ја ажурираат одма. Не знаеме, може навистина имаат такви сознанија, дека избегала со некого, но сеуште немаат трага каде и не е пронајдена, па се чека. Како и да е, јас лично само чекам информации дека е жива, бидејќи ме потресуваат вакви случаи, никој нема да каже заминала со дечкото, ама доволно е некој да каже дека е најдена и жива

На Трагедијаупмм, L.i.n.a.a, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.