Никаде не прочитав дека телото е на Лидија. Ама по тоа што го прочитав на фб, можно е да е таа. Не знам дали е завршена обдукцијата и дали ќе го објават идентитетот на жената. Жалосно за семејството.
https://press24.mk/tragichen-kraj-n..._GC1X7JwDT1q0u9iU8_aem_uM0TquRixEx7E9hddbuPXg Ја тргнале и од страната на исчезнати
Еве компир како е срамота да пишуваш вакви работи додека жената лежела мртва во Вардар.Не ви е барем малку срам кога пласирате вакви невистини?!
Многу трагичен и жален епилог. Нека почива во мир! А,за пласираните шпекулации во јавност немам коментар! Дно дна сме! Нека почива во мир сочуство до семејството.
На човек да му е страв веќе да постира исчезнато лице во државава пошто ќе му извадат муабети што врска си немаат само за сеир. Народов има болна имагинација. Страшно.
И да е така и да имала двоен живот,како може да пише кај кумот е.Видел ли со свои очи па да тврди,може да пише кружат гласини,нели народот само тоа знае.А такви како него има еден куп,да не си во кожа на фамилија што се нешто такво слушала секој ден.
Алал да им е што издржуваат на такви коментари, ја би им акнала по една тужба па да се чешаат после и кај што не ги чеша.
А за жената од Свети Николе исто си згрешил или...Да знаеш дека таквите гласини носат многу негативности,прво се престанува да се зборува за тоа лице дека е исчезнато,второ и фамилијата се повлекува затоа што не сака да чита такви работи.
Маж и на жената од Свети Николе плачејќи молеше да ја најдат, ама тука според некои „попаметни“ е најдена.
Мене ме занима како баш само моето мислење го бараше. Ете јавно признав дека згрешив. И мене информацијата ми ја даде другар што работи во полиција и му верував дека е така. Сакав да биде пронајдена жива. Секогаш клга е ваква работа имам позитивни мисли и си верувам дека ќе ср пронајдат живи, но ете... Други членови фаќаа сеир, ама јас ти забив трн во око изгледа. P.S. Админ еве можда и овде сум оф-топик и шанса конечно да ме банираш засекогаш (како што ми се закани вчера).
Накај 5ч сабајле имаше излезено од дома (додека другите спиеле), без никакви документи и без мобилниот. На камера некоја ја имаа видено сама, мислам на автобуска некоја беше. Цигари и запалка нејзина уште пред 2м кога исчезна ги најдоа покрај Вардар.... и сега телото и е пронајдено доста блиску. Незнам како до сега не го прочешлаа Вардар, ќе ја најдеа уште одма... Нека почива во мир Иако со насмевка, којзнае што си носела во душата...