Фамилијата крие Го претставија како спортист а уствари он е боксерски судија у Шљ лига и навивач на трета лига фудбалски клуб И толку Никаков спортски тип не е што се баве со спорт Ако испаднаа со муабет дека е наркозависник мислеш ке се кренеше сета мк и полициха и се и сите да го бараат Не верувајте у се шо ке се спомне не е се баш најточно некои работи се скрија уште на почеток
Јас само ќе ве замолам ако има трошка емпатија во вас да не тресете зелени овде на темава. Јавен форум е и може било кој да прочита, особено некој од фамилијата. Имајте сочувство барем до тие луѓе, кога веќе немате кон него. И да, ако сте огорчени општо во животот, огорченоста истурете ја на друго место, не овде.
Ама баш. Без разлика дали бил коцкар, наркоман, судија во ш категорија или (не)спортист… Има фамилија, шо е загрижена за него и го бара. Всушност, затоа и не се пишуваат вакви работи од фамилијата оти веднаш се лепат етикети и као не вреди да се бара тој..
Ако бил со подолга коса и брада значи дека не оди на бербер, јер планина. А да, у планина дрога на дрво расте. Мои шпекулации де.
Да добро не требаше да шпекулирам одма меѓутоа според физичкиот изглед... Меѓу другото да, не оди на бербер. Мене ми е многу жал за човекот и се надевам дека еден дека еден ден вистината ќе се дознае што и како се случило, во право си, немам потреба да шпекулирам понатаму. Не е сепак убаво према него и неговото семејство Лелеее толку е смешно што заборавив да се насмеам незнаев дека у планина дрогата на дрво расте на никого не му до иронични коментари сега од твоја страна, а јас сега да, бев иронична да за да го имитирам твојот глуп коментар на темава
Не ве можам од каква важност е дали е коцкар или зависник. Она што е важно е да се најде и да му се помогне а неговото семејство да добие мир. Ако не сте се нашле во ситуација некој близок да ви исчезне и не сте поминале низ таа агонија подобро задржете си го мислењето за себе.
Го читавте ли интервјуто на мајката на Марија Брзакова што исчезна пред 5,5 год.? Конечно родителите отворија уста и кажаа многу работи.Вистина било дека имала друг,искомуницирале и со него.Им раскажал дека имала многу проблематичен брак дека не и давал да се разведат.Затоа и ја донел тука демек да се одалечела од него.Којзнае како ја убил и кај и се коските,сирота жена
Го прочитав интервјуто. Од почеток се сомневам во мажот. Јас мислам дека тој им се заканувал и на нејзините родители да не зборат во јавност.
И јас мислам дека сопругот и има нешто направено, ама родителиве не ми се јасни зашто до сега ќутеле.. Дали им било срам од тоа што ќерка им имала швалер како што кажуваат, еве и да имала, па дете ти е, што и да направила.. После неколку години тек адвокат ангажирале, кој што најверојатно не може ништо да направи веќе бидејќи мн време поминало.. Требало да бараат полиграфско тестирање, проверка на телефон, сешто нешто да бараат, мајка му на Пино како бараше под дрво и под камен, тоа е мајка, а не овие што после не знам колку години им текна дека имаат исчезната ќерка.
https://newz24live.com/majkata-na-i...5elL3EezDTwDt7RgqE_aem_1tTKFF9U_DG7gYXU3QsJyQ Сеуште мислам и јас дека мажот и ја убил. Највеќе сомнително е тоа што после три дена пријавил дека е исчезната.
Се преселиле тука во септември, ја убил во јануари, пријавува 3 дена покасно и си се вратил во Швајцарија во јуни. Очигледно си имал план кој неспособниве не можеле да го пробијат. А што очекуваме од полиција/обвинителство кое ни за Вања не може еден скапан доказ да најде. Да не беа таткото и Гоце и Вања ќе беше уште "исчезната". Тука е чудно и тоа како нејзините родители молчеле повеќе од 5 години. Греота за Марија, после толку време не ни верувам дека можат да ја пронајдат, се знае Пино во каква состојба го најдоа и тоа после пократок период.
И со оглед на тоа дека биле вратени во Македонија во Септември, детето било негово. Гнев кон неа и повредено машко его сигурно му биле доволен мотив ама да му наштетиш на сопствено неродено дете, немам коментар.
Молчеле затоа што добивале закани. Се сеќавам дека уште тогаш пишувавме овде на форумов. Пријавил дека ја нема после 3 дена. Сигурно размислувал што да ги излаже полицајците.
Арно му текна сеа да отворат уста на родителите Да го кажеле тогаш ова може убиецот ке си одговарал Сеа после 5.5 години ке му се фанат за таквото