Мајка и имала лџбт партнерка, таа 26 годишната била всушност таа, ги пуштила да се капат во река таа дур била на шопинг.
Даа и јас истото го слушнав, ама некако не ми излегоа веродостојно, можно е да се само муабети. Ако беше така најверојатно ќе објавена во медиуми....
Најден е обесен во напуштена штала кај село Сопот Била на понеприступачно место и таму не провериле кога трагале По облеката се сумња дека е он но се чека од судска медицина дека е он Ова е од пред 1 недела десетина дена некаде Во меѓувреме може и погребан да е
Леле греота, многу тажно. Се сеќавам кога прв пат прочитав за веста, си помислив каков убав млад дечко што ли му се случило. Па и тоа што отишол на работа специјално за само да даде отказ... којзнае што му се врткало во психата...
Греота не греота тоа е Сам одлучил дека нема да живее Што го натерало незнаеме. Запопан е без поп без некролози
Кај ја најдовте оваа информација, детето е од негорци мислам, и на нашиве страни немаше ништо за ова. Значи не е он.
Да,така е ,мене свекрва ми ми кажа , бивша колешка е со мајката на детето ја сретнала пред некој ден и она и ја кажала информацијата ,рекла барем сега знам каде му е гробот и каде ќе палам свеќа...не би пренесувала непотврдени работи верувај @nextredstyle . @Adidas888 од Неготино е,не знам ти на кое дете мислеш.
Може не мислиме на истиот. Едно 28/29 годишно дете исчезна од нашиот крај. Незнам како му беше името, де пишете го овој за кој зборувате со име презиме и слика, да не дојде до недоразбирања. Едит. Он е. Јас па се мислев дека е од негорци, нз како сум прочитала така. Греота за детето.
Дали си ти надлежен орган? Не си. Секој со пренесување на рекла-кажала муабети може да нанесе штета врз истрагата, па макар и да има вистина во тоа што го збори и да го збори ненамерно. Ни мајката не смее да кажува надвор. И новинарите да имаат слушнато не смеат да кажат пред да добијат одобрение и официјална потврда.