Чудно малку. Мајката и сопругот се кријат. А можеби и кријат нешто во врска со исчезнувањето. https://strumicadenes.mk/hronika/fo...-no-i-po-dve-nedeli-chekanje-toj-ne-odgovara/
Јас имам роднини по скоро повеќето села во Струмичко, Гевгелиско и тн. А имам и баш од ова село. Едно нешто да направиш, цело село ќе знар, а не па за ова. На фб читам коментари на луѓево, секој втор коментар е дека сите знаат што е, ама се крие од јавноста. Значи не може да не знаат. Затоа и никој ништо не кажува во селото. Сите ги имаат испрашано ама си ќутат. А и не е нивно да кажат, со право.
Уште ништо нема за Марија ? По порталите нишо не се пишува веке.Па и од нејзини блиски ништо. Ми текнува мајката на Пино ,жената сама бараше, по новинари и уште каде не се беше обратила,а случајот за Марија една недела се зборуваше и сега веке штама.
По мое 100% родителите и мажот знаат каде е, прво помислив дека ја има убиено ама штом и родителите одбиваат да соработуваат со мвр значи некаде на сигурно е. Мислам дека на крај е испаднато турска серија па и мвр има кренато раце
Nikoj ne znae kade e , ne znaat ni dali e ziva . Nemaat ama bas nikakva informacija ili traga ni familijita ni policijata...
Bliski mi se familijata na soprugot na marija. Ako se zboruva nesto po seloto ke znaat i oni , nema takvo nesto...