Ама зошто да потроши 20 секунди и да ја отвори официјалната страна на мвр кога може да си изиграва armchair detective и да споделува рекла казала муабети.
Од сите гноеви во државава, "портали" што го подлажуваат народот за кликови и си играат со емоциите на цел народ ми се најгној. Крв да серете, пичка ви матер.
Да де, сигурно виделе високо девојче што личи на неа кај што шета по улица со другарките. Пошо дете шо го нема три дена онака рандом кај Красимира корзо си брка пред зграда.
Мвр наместо само да апелира, треба да ги казни Курир. И аман луѓе, се дури не потврдат Мвр и мајката на детето не ширете линкови од пАрталиве, да прават пари на ваков случај.
Да бе, некој ќе ја пронајде и прво што ќе му текне е да напише коментар со "мајката нека ме побара" Абе ајде.
Taka e se soglasuvam za drugo da e kamerite rabotat, telefoni se presluskuvaat na veliko i posle nemalo dokazi nz ti so inace i spord mene se rab za kidnapiranje oti majkai ne se pojavue na kamera bila nekoa zena na funkcija taka da ima nesto vo ovaa rab za devojce na tie godini moze i e prelazana za da vleze vo kola i se gubi tragata telefon iskluven. Pa neli moze da se locira za drugo znaat da kazat demek nie nafta pieme
Ми се повраќа од тоа што коментира профилот од Приштина луѓе...ми се лоши, овој треба сместа да го затворат
Јас направив репорт на профилот. Ова е нехумано, како може човек да прави вакви работи, и тоа на профил на една мајка. Денес цел ден со обврски, не можам да стигнам се да прочитам дали има некое важно инфо за девојчето?