Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Исчезнати лица

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од friendy, 4 август 2017.

1. Unread

Unread Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2021
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    201
    На форум каде се разговара пишуваме свое гледиште на нештата. Тоа не ви дава за право на ваков начин да ми се обраќате.

На L.i.n.a.a и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  2. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.591
    Допаѓања:
    40.021
    Зарем не стравуваме сите за децата 24/7?
    Не е во школо каде што треба да биде, не се јавува на телефон, комбинација при која веднаш се крева аларм.
    За 1 час веројатно го провериле патот по кој оди до школо и ја нема. Не знам што ви е чудно толку навистина? Зар вие не би реагирале веднаш?
    Јас би!

На ZAHRA, MeowMeow, L.i.n.a.a и 21 други им се допаѓа ова.
  3. Roxy1991

Roxy1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2019
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    149
    Spored mene e sledena podolg period.

На Lilik, L.i.n.a.a, lovely91 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.652
    Допаѓања:
    8.646
    Тие што се мајки овде,добро сфаќаат зошто жената веднаш алармирала.
    Ја праќаш во школо, не стигнува таму,телефон исклучен,ја бараш по другарки ,ја нема...што треба да чека не ве разбирам ?
    Башка ,мајка е ,сигурно знае дека телефонот на пример и бил полн а не празен и такви ситници кои ја натерала веднаш да се сомнева.
    Тој што има проблеми во фамилија и може да се сомнева на бегство ,не ја крева цела држава на нозе веднаш.

На ZAHRA, Harper, MeowMeow и 27 други им се допаѓа ова.
  5. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.381
    Допаѓања:
    20.676
    Ама на вести кажаа дека мајката пријавила во полиција во 8:30.

6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    Секаде може да се случат вакви работи. Мене ме следеа во Ѓорче, среде бел ден. По една од споредните улички. Секогаш одев по главна улица, ама не знам кој ѓавол ме натера да одам баш по таа улица. А немаше минувачи. Црна кола, со затемнети стакла. Како што одев, така се движеше и колата. Јас застани, таа застани. Јас појди, таа појди. Така неколку пати и после се пикнав во двор од една куќа. Тие си заминаа. Двајца мажи беа. Страв ме фати. И си продолжив по главната улица. Другарка моја беше следена од бивши дечко. Страв да те фати да излезеш надвор. Не дека порано немало вакви работи, ама ова е се позачестено.

На SuperGirl24, Freckles., noteforself и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Emotional123

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.591
    Допаѓања:
    40.021
    Живееме во језиво време.
    Јас додека сум со син ми, не тргам очи ни на секунда од него од страв некој да не го собере. Сум видела свашта, сум слушнала свашта, сум поминала свашта како дете.
    Сум избегнала киднапирање како девојче и ден денеска имам последици од тој страв.
    Еден од најголемите стравови на секој родител е ова, а секој одговорен и нормален родител ќе реагира веднаш.
    Според мене понекогаш е подобро и непотребна паника да се крене отколку после да се јадеш зошто си задоцнил со реакција.

На Harper, MeowMeow, Amelia. и 28 други им се допаѓа ова.
  8. Sielo❤️

Sielo❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    809
    Допаѓања:
    2.951
    ми делува на некој што намерно го прави ова за да ја збуни истрагата. Ептен сомнително. Screenshot_20231130_084911.jpg

На Ahoy, staycalm, nextredstyle и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.087
    Допаѓања:
    134.940
    Пред 5 дена исчезнат е велешанец. Телефонот му е последно лоциран околу куќата, него и колата ги нема. Вчера колата е најдена запалена пред косовска граница, него го нема.
    Семејството уште го бара.

На Lilit, Кена Рис, noteforself и 11 други им се допаѓа ова.
  10. Neda997

Neda997 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2020
    Пораки:
    1.999
    Допаѓања:
    17.439
    ^ какви па слики тој профил ставаше на објавата на мајката на Вања, психички случај.

Реално ако сака некој да киднапира дете, ќе го направи тоа и во сред бел ден, и на најфреквентните места.
    Јас каде што живеам во една улица се наредени: полицијата, автобуската и основните училишта. Па сред бел ден земаа девојче да киднапират и да силуват во улицата зад полицијата, среќа некој пријавил па одма го фатија.

На Mnik и Misskirova им се допаѓа ова.
  11. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.358
    Допаѓања:
    113.128
    Да ама ако неа и е исклучен не и е и на другарката исклучен. Ќе пише порака од кај неа дека е исклучен и дека може да ја бара кај неа. Еве мене тоа 100 пати ми се случило, што пази тогаш немаше социјални мрежи, обична смс порака пишував. Жената 40 минути по телефони ја барала да не е кај некој и откако не ја нашла никаде пријавила.

На An-na и Stressed Out им се допаѓа ова.
  12. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.652
    Допаѓања:
    8.646
    Мене навистина не ми е јасно зашто новинарите не се позанимаваат сериозно со секое исчезнување ? Зашто не се праат документарци? Зашто не се труби нонстоп по медиуми?
    Рибникар ли треба да ни се деси недај боже за да го сфатиме ова сериозно?
    Секој кој има чуден коментар под објавата на мајката ја би го донела на распит .
    Се се тоа потенцијални манијаци.

На Mari-Li, Mrs. right, noteforself и 7 други им се допаѓа ова.
  13. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    Секој стана новинар во денешно време. Нив ги интересираат коментари од ретардиран народ. Сега читав дека некој му го користел профилот на тој од Косово.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  14. riba79

riba79 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    1.514
    Допаѓања:
    5.609
    Moze da pises kako znaese deka sakaat da te kidnapiraat i dali posle gi fatija?

На Cosmi му/ѝ се допаѓа ова.
  15. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.574
    Ама еве дури и да е така.
    Тоа не ја менува моменталната состојба-девојката ја нема и полицијата ја бара.
    И што сменивте сега со ова дека знаела мајката дека нешто можело да и се случи?
    Да знаела не би ја пуштила сама.
    Девојката сменила правец на движење место накај улилиште отишла према Броз.

16. Heidi

Heidi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    169
    Не знам уште колку пати треба да се каже дека мајката не пријавила одма во полиција, туку после еден саат. Еден саат и било недостапно девојчето, за тоа време сигурно се јавила на сите што би можеле да знаат нешто, а сигурно и по улици барала. Нормално после свртела во полиција.

На Amelia., Bondie, Anaroz1 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Wideperpetual

Wideperpetual Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2021
    Пораки:
    586
    Допаѓања:
    704
    Тој велешанец го познавам лично член е на партијата на Јанко Бачев доста симптоматично што исчезнал и колата му ја нашле баш пред косовска граница.

Не би да навлегувам во теории на заговор но постои можност да се крие некаква геополитичка игра во позадина на овие исчезнувања дај боже да грешам

На tanjita, Mrs. right, Mnik и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Emotional123

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.591
    Допаѓања:
    40.021
    Ме фати на секунда кога бев сама, во еден малку потемен дел, навечер беше, ме влечеше до кола за рака- лакт, непознат човек, иако го видов, не можам да му се сетам јасно на цртите.
    Не знам ден денес како успеав да му се оттргнам. Тоа беше пред моја зграда, а долу мој роднина имаше продавница.
    Му улетав внатре, не се сеќавам дали му кажав во моментот, но како и да е он сфати дека нешто се случило и дека сум прешлашена, ме однесе дома.
    Не го фатија никогаш иако мислам дека е истиот човек кој со години ја следеше мајка ми. Јас дете, не ми текна таблици да запамтам, а и немав време.
    Човекот исто не се знаеше ни со мајка ми, само му се засвиѓала која ја видел, неколку пати му имаме бегано.
    По таблици дознавме кој е, го пријавуваа моите но џабе.
    На крај го решивме тоа на приватен начин, т.е татко ми во главно.

На ZAHRA, riba79, sikica7 и 12 други им се допаѓа ова.
  19. st-el

st-el Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    4.793
    Се чувствува тоа, еве таа и видела... За оној нас што нѐ бркаше, буквално, не знам од каде никна... На толку фреквентен пат и раздвиженост.

На riba79, Mnik, SummerGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.511
    Допаѓања:
    21.185
    Дај стварно може јас сум глупава или ќора, ама стварно пратете каде пишала одма дека е киднапирана