Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Исчезнати лица

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од friendy, 4 август 2017.

1. Spicy Senorita

Spicy Senorita Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2022
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    2.599
    Јас не верувам во ова. За прост човек, секоја повлечена душа е по дифолт или самоубиствена или е во “кругови“. Не ми се ни верува дека имала дечко воопшто, па уште помалку наркоман.
    Малку хиенско е ваквото пишување. :puke:

На *Amethyst*, Stressed Out, Tinaaa и 3 други им се допаѓа ова.
  2. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.507
    Допаѓања:
    4.012
    Во ништо не верувам се додека не слушнам официјално соопштение .
    Само споделив што пишале . Дали е или не е вистина ќе покаже времето. Сега само може да нагаѓаме што и како се десило...

На Skorpija25, Anaroz1 и Adidas888 им се допаѓа ова.
  3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    23.055
    Малку педофилско размислување од нивна страна. Шо и да биде со некое девојче одма по дифолт е "бегала за маж". И мене ми се повраќа. Уште повеќе ми се повраќа од начинот на кој го кажуваат.

На *Amethyst*, elenaa0805, Stressed Out и 4 други им се допаѓа ова.
  4. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    4.448
    Баш така ,и на објавата од мајкаи на фб кај што е на сликите баш ми делува како убаво културно девојче ,мило...не знам.

На Spicy Senorita, Aнонимус_, doll.a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Spicy Senorita

Се зачлени на:
    14 декември 2022
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    2.599
    Еднаш, пред година и нешто ја посетив кајгана. Ме интересираше една тема, па ај да прочитам.
    Леле, каква простотија, каков речник. Абе полоши од најголемиот сељак кој сум го сретнала. Некое дувло на инцели, забегано делуваа, да си бидам искрена.

Не само што е педо и крипи е скроз. Информацијава сам си ја измислил, ама нема врска, се за лајк.

На *Amethyst*, simoncelicius, Mnik и 6 други им се допаѓа ова.
  6. snegulkata

snegulkata Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    2.861
    Допаѓања:
    28.525
    МОЖЕБИ ќе се вратила! Не си прочитала убаво.

Да , во право си! Не стигнав да прочитам се што е пишано на форумот, нити наидов на таков скриншот во кој е потврдено дека воопшто класната за секој ученик реагира на доцнење од 10 мин.
    Искрено, дури не ми се ни верува во ова...

А изгледа заборавив да напишам дека ова се само претпоставки мои, не тврдам ништо , изнесувам само мое гледање на случајот како и многу други на форумот.
    Јас не нападнав никој кој не мисли исто како мене, и ми е во ред да ни се разликуваат мислењата, од овде и дискусиите на форумот. Ама дискусија со некој што не е спремен да слушне мислење поразлично од своето не ми се сака.
    Мора да прифатиме дека не сите имаме исти мислења и гледања на различни случувања во животот. Општо во животот.

На mal.ecka и Unread им се допаѓа ова.
  7. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.084
    Допаѓања:
    134.866
    Вака беше и за Петар, родителите ги обвинуваа, сите после заборавија... И не се најде детето.
    Тоа у психологијата се викаат фази на жалење, прво неверување, негација, па после наоѓање кривец така натаму... Сосема човечко...

На simoncelicius и mal.ecka им се допаѓа ова.
  8. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.073
    Допаѓања:
    12.812
    Имаше пред некој ден дека уапсиле човек кој лажно пријавил киднапирање. Демек во полиција кажал дека измислил.

https://a1on.mk/macedonia/skopjanec-vo-mvr-prijavil-lazhno-kidnapiranje-na-maloletnichka/

Инцијали Џ.Г. Македонско име на Џ нема, ми текнува на албанските имиња. Што ако е вистина и ако во полиција од страв кажал дека излажал?

Оваа хроника не се однесува за девојчето, но што ако некои сепак се вратат по Скопје? И детето од Мариовско ако не се лажам беше со посебни потреби, не го најдоа.

9. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.120
    Мислам дека некои од вас треба да си купат од тие детективските китови за да си ја задоволите желбата за драма и трилер што толку очигледно ви фали. Дури и комплетно во право да сте, буквално ништо нема да постигнете пишувајќи си теории, видувања, претпоставки и не ти знам што друго. За осет и почит се работи. Вие ја третирате ситуацијава ко филм на кој треба да му го погодите крајот.

На *Amethyst*, Bella •••, natalie :) и 28 други им се допаѓа ова.
  10. Spicy Senorita

Се зачлени на:
    14 декември 2022
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    2.599
    И ова има логика.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.655
    Допаѓања:
    39.448
    Еве сега поради скриншотов ја отворив темата таму и пишуваат дека брзата реакција се должела на тоа што уствари децава биле разлигавени од преголема грижа....ко дали се нормални луѓево бе, дете е исчезнато они паламудат дека раното пријавување во вакви ситуации е непотребно и требало да се оставаат децата со саати без надзор? Не знам што луѓе се собрани таму, со IQ некаде длабоко закопано.

На Harper, *Amethyst*, Bezimenka90 и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Spicy Senorita

Се зачлени на:
    14 декември 2022
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    2.599
    Во секоја земја вакви случаи будат внимание кај јавноста. Во Америка се отепаа од снимање видеа на YT, дури и за стари случаи од пред 10-20 години.

На fashion-addict му/ѝ се допаѓа ова.
  13. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    35.435
    Кајгана се некст левел од овие овде. Тука бар Реин од време на време поминува со метлата, таму ти е боже сачувај :puke:

На *Amethyst*, simoncelicius, mal.ecka и 5 други им се допаѓа ова.
  14. RAK91

RAK91 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2019
    Пораки:
    1.279
    Допаѓања:
    2.582
    Предолго ја нема.

Ужасно ми е мене, а (не) можам да замислам на мајката.

На *Amethyst*, Bezimenka90, злоба и 7 други им се допаѓа ова.
  15. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    2.916
    Допаѓања:
    7.116
    После 3 дена и МВР веќе ја прекинува потрагата во редовни околности.. така што уште потешко е дека ќе се најде. Ама позитива и колку е точно дека имаат формирано посебно тело за потрага во МВР специјално за Вања, инаку само останува во списокот на изгубени и меѓународната потрага.

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    2.856
    Screenshot_2023-11-30-20-47-39-127_com.facebook.katana.jpg

На simoncelicius, poi, Darko90 и 12 други им се допаѓа ова.
  17. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.338
    Допаѓања:
    51.770
    Се треба да се земе во предвид. За жал треба да се провери алибито и на мајката и на таткото.

На Curious cat, lovely91, Mrs. right и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Spicy71

Spicy71 Активен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2022
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    25
    Убаво што напишал. Ама кој кажа дека девојчево е сокриено некаде или дека избегала со дечко. Можеби една од варијантите е таа, но не е исклучена и варијантата да е киднапирана. Ја повикува да се јави како да е 100% сигурен дека таа некаде се крие со некого. И јас искрено посакувам да е така и да е жива и здрава, но постојат и многу други можности. Веќе трет ден е исчезната. Јас сум една година постара од девојчето, не ја знам лично, според соученици мои кои учеле во Песталоци и го познаваат девојчето, разбрав само дека е мирно, културно девојче која не се експонирала многу со фотографии по социјалните мрежи за да би била нечија мета. И ова што е screen от од Кајгана мислам дека е тотална лага. Мислам дека најмногу што може во моментот секој од нас да направи е да ја споделува сликата по социјални мрежи и ако нешто забележи веднаш да пријави и да слика со телефон како доказ, а не да се шират дезинформации. Дај боже се да биде како што треба.

Последна измена: 30 ноември 2023
    На Harper, *Amethyst*, H.VAGA и 7 други им се допаѓа ова.
  19. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.562
    Допаѓања:
    12.819
    Бидејќи живеам тука во близина кај што се случил овој немил настан, можам да кажам дека скоро невозможно е киднапирање на дете да помине незабележано ни од луѓе ни од камери. Во 3 ноќе сум се враќала, пешки сум одела од Партизанска до кај мене, има многу кафичи, ресторани, дискотеки, и други објекти и многу е раздвижено 24/7, значи во три ноќе да си одам дома, на тротоари со луѓе се разминувам колку е раздвижено, и таму скоро сите објекти имаат камери, некаде, нешто ќе беше фатено на камера..

На christinnn, Ajronmen, oblace1 и 8 други им се допаѓа ова.
  20. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.447
    Допаѓања:
    25.006
    Не ја ни познаваат жената, поминува низ пекол, они дрндаат сумљива била. Не е воопшто океј тоа.

На *Amethyst*, sweet-cherry, simoncelicius и 5 други им се допаѓа ова.