И по толку време ништо, ни трага ни глас. Ама мислам дека сите сфативме кој е одговорен за нејзиното исчезнување.
Дечки, ако ја сретне некој низ Скопје.. Би ве замолил да ја запрете, и да се јавите на бројот. Или ако ви е незгодно, јавете се во полиција.
На страната на Мвр, сите што уште стојат како исчезнати, навистина сеуште не се пронајдени? Или не ја апдејтираат?
Не му памтам име. Ама знам дека ме натажи и остави голем впечаток. Едно дека беше од сиромашна средина, друго затоа што одвај да се направи нешто за негово наоѓање. Кај заминуваат децава е главно прашање?
Страшно е колку во последно време исчезнуваат деца ... https://mvr.gov.mk/potragi-ischeznati/ischeznati Не ги познавам луѓево, но се ежам од самата помисла... Што ли им се случило... Ако некогаш исчезнуваа возрасни со деменција, сега тоа се млади лица и деца, дури и едно бебе има...
Девојчево се надевам дека се вљубило и заедно со дечкото одлучиле денот да го поминат заедно. Колку се надевам да е само така. Да, бебето го приметив и јас. Доколку си го гледала филмот The sound of freedom ќе ти стане се јасно дека не ги крадат само за органи. @bicycle
@friendy и јас се надевам на тоа но сепак доколку било тоа случај, ќе се вратеше до сега. Желудник ме стегна од нервози. Кој знае како км е на најблиските во исчекување.