Дечки, има некој инфо. што се случи со човекот од Велес? Некако не се придаде многу значење, а сеуште го нема кутриот.
Не ми е јасно како го споредуваат Скопје со помали градови? Во другите градови демек нема кражби, нема ништо. Еве пак ќе го спомнам Велес, не ми текнува кога беше, таа една девојка кон езеро ја собрале во кола, не знам дали ја најдоа. Во секој град можат тие манијаци или што и да се да направат нешто. Лажна вест е ова, лажен профил. "deckoto e od francija potocno dijon i e sosvenik na tv roma. Ovaje lazen provi go napravi edna zena po ime fatima on sega se tuzi so neja vo francijaa" Еве што коментирале, бил продуцент овој. Коментаров го копирав, неразбирлив е.
Причината и мотивот само кај македончето се значајни и се “оправдување” за непрофесионалност. Срамота.
Луѓе цела недела нема дете од среде град у среде гужва. Коски ме вртат од страв. Каде може да биде цела недела
Ве молам на тема безбедност на Скопје и другите градови продолжете тука со дискусија. Немам уште префрлено се, ама пријавете ако заборам нешто. Фала.
И јас исто... Отварам на темава со надеж дека имате споделено официјална изјава дека ја пронашле жива и здрава, ама ништо... ајде, да не губиме надеж, сепак...
Веќе не мириса на арно. Кола вештачат. На велешанецот колата запалена. У иста недела. Не знам што да кажам, ама цела недела да нема дете...
Еден од приведените бил сопственик на возилото што го вештачат. Се надевам дека кај нас е легално да го тортурираат дур не пропее.
Дај боже. Но ако се работи за киднапирање ( или за било шо друго), тие се итри, ја даваат колата на потенцијалниот киднапер( или возач на мигранти, дрога итн..) и после ја пријавуваат за украдена за да имаат алиби. Ова го знам од сигурни извори.
Дека бил заглавен со лихва.. Да ми извините ама дефинитивно се сомнителни родителите. Да беа толку чисти ќе излегоа во јавност ќе молеа ако треба, но очигледно нешто кријат да не се дознае. Ете и жена му на внукот на Бошковски излезе молеше, родителите на детето од Мариово, мајката на Пино, а овие ги нема никаде незнаеме како изгледаат, еден статус и неколку изјави, толку.
Исто. Мајката одма алудираше на киднапирање. Веројатно е свесна со што се занимава маж и и кој е ризикот па е свесна .....пак ке речам ова се мои претпоставки ...дај боже да не е така