Mnogu brzo se krena prasina,mozda toa bese trigerot za vednas da ja ubijat. Nemozam da se smiram,Bog da ja prosti navistina tragicno,zalno I mnogu strasno.
Да ти ебам и живот и све и све нека се носи у пичку матер, нека земе и нека не акне некоја нуклеарка, ќе не куртули.
ТИЕ 5 ДУШИ ЈАВНО ДА ГИ КАЖАТ И ДА ГИ ИЗНЕСАТ НА ПЛОШТАД ДА ГИ ЛИНЧУВАМЕ, КОЖАТА ДА ИМ ЈА ОДЕРЕМЕ, НИЕ НАРОДОТ ДА ИМ ПРЕСУДИМЕ. Премногу се потресов, леле многу ми е жал...
Жално и тажно, иако се претпоставуваше уште денот кога ги притворија. Не знам со што може едно вакво невино малолетно девојче да заслужи свирепа смрт. Посакувам сите кои се вмешани во случајов бел ден да не видат. Од затвор да не излезат, таму да трулат. Иницијали, а подоцна и имиња да се објават на сторителите под хитно! Случајот да биде транспарентен за јавноста. П.с човекот од Велес имал локална политичка кариера во минатото. Како е поврзано ова со него?
Вања душичке невина, бог да те прости На нејзините блиски сочувство и господ нека им даде сила да го пребродат ова Срцево ми се распарчи до последно верував дека е можно чудо да се случи и да не е ништо вистина од муабетиве ама... Жалосно невина душа нека почива во мир
До последно вервав дека нема да има ваков исход. Душата ме боли. Нека почиваат во мир. Објаснување од надлежните, на кој начин се поврзани, кој е мотивот, од шо треба да се плашиме, кој треба да е во затвор???
I jas istovo se prasuvam. Sto I'm znaci koristoljubie? Kako se 5 dusi povrzani? Aj Eden,dvajca psihopati se nasle I dejstvuvale zaedno ama 5?!
На јавноста и должат точно да кажат што е користољубие и како се поврзани 2та случаи. Како што прочитав истите луѓе се осомничени за убиство на 2та случаи. Должат да ни кажат како ќе зголемат безбедност!!! Да се засрамат и оставки сите до еден да си дадат. Греота, прежално! Да си кажат на прес како сме ние и нашите деца безбедни !! Срцево ми е на парчиња... нема утеха од вакво нешто
Нешто лихвари, нешто тазе пуштени албанци од затвор .... Дали стари долгови си наплаќале, еве не знам. Ќе се дознае. Полека
Каде ја има оваа информација? Добро е ова да се знае дали е точно, бар да се тргнат шпекулациите за ново "Смилковско езеро". Ама, зошто етнички Македонец би бегал во Косово?
Кутро девојче што поминало нека почива во мир Господ сила да му даде на семејството. Факт е дека МВР можат и имаат капацитет да сработат,а очигледно е дека за кого како. Жално,ми се слоши...