Како стануваш ваков монструм? Што мајка може да те роди ладнокрвно да убиеш 14 годишно девојче???? Што мајка ве роди и да ги убиете деца кај Смилковско? Како станувате вакви луѓе? Како станувате вакви монструми?
Ама сите биле со мк националност, мајката утринава за Сител кажала немале никакви проблеми со никој, никаде и на никој не должел. Просечно семејство биле.
Вториот е постар човек од Велес, исчезнат во тоа време отприлика. Тој најден во близина на Велес, таа во близина на Скопје, извршителите исти. Којзнае што се случува. Нека почиваат во мир.
Зарем има цена еден живот? од КОРИСТОЉУБИЕ еден живот да згасне, една мајка да остане без дете. Се надевам дека барем не страдала и не се мачела или била злоупотребувана пред да и го одземат животот.
Тие не треба ни да се раѓаат уште во стомакот да ги снема, такви не знам како да ги наречам не треба ни да се родат.
Тоа не се особини на луѓе. Луѓе е множина од човек. Зборот “човек” е тежок збор. Ова е дело на монструми.
Реков јас премногу психопати има што шетаат.. Кога убиваа животни сите се шегуваа со Анима мунди, сега почнаа и луѓе. Ова мора да се казни најостро за да не си земат за слобода и други пореметни умови. Неможам веќе Две тотално различни особи убиле поради користољубие ?? Уште не ми е јасно..
Се надевам дека не станува збор за сериски ,па да ни е страв да излеземе од дома. Одма да излезат и да кажат. Знаев веднаш....не ми мирисаше на добро.... Вања душо....почивај во мир.....
Тие се родени монструми, Кате. За вакви громорозни убиства, особено кога е во прашање невино дете, треба доживотна со сите салтанати! Мачење, тепање, на живо дерење. Пак ќе кажам, ни најмалку не очекував ваков катастрофален крај. Хорор.
Зашто не му одзеле пасош додека заврши истрагата??? Ако веќе бил осомничен, мислам дека не смее да напушти држава.