Ама зошто не го кажат со име и презиме? И не само него, сите! Дебили, моронии На сред плоштад да се бесат, нокти да им се сечат до крај И кожата да им ја дерат Бел ден да не видат никогаш веќе Уффффф Вања, Панче.. Почивајте во мир
Како тоа 5 уапсени и сега едниот е избеган? Како им избегал од прирвор од станица? Викавте што го кријат таткото, што ви е гајле кој е? Ќе да е он нешто вмешан во ова..
Еве избеганиот бил познат на јавноста. Латас вели избегал пред 3 дена во Турција, а порано имал обид да оформи партија. На Икс се коментира дека во тек е претрес на политичка партија. Потенцирам - шпекулации, но може да ја објасни поврзаноста на Панче.
Ах проклети пари колку сте добри толку сте и лоши, ама зошто девојчето, зошто? Осеќам некој немир, страв во мене, кожата ми се ежи, како да во секој момент ќе искочам од кожата. Многу ми е страв. Ова како на филм испаѓа не верував дека го има во реалниот свет и тоа баш кај нас.
Дали во кз има посебно дело "убиство на дете" башка од убиство како што башка постои фемицид од убиство? Ако да, надам се најстрого ќе се судат. Ако не, треба да се притиска да се воведе. Уствари немаме невладини што берат гајле за деца, заборавив
Значи човек повикан на распит им избегал од државата. Уффф, бре, легално ли поминал на граничен премин? И по фризерот се трагаше 11 дена. И баш ме интересира кој е тој јавна личност, Македонец вмешан во убиства, психопат. Кој ли е? Ахх, сигурно некој што одел по дебати и зборувал како ќе оформи партија. Балканот стана дувло на психопати. Скоро секоја недела има некое грозоморно убиство.
Се фрлаат на такви места и со цел потешко да се дојде до телото. Убиена е многу брзо, за вадење органи треба време итн итн. Веќе е јасно. Полицијата брзо објави за исчезнувањето оти родителите или едниот од нив си ја имале мувата..
Нека почива во мир, премногу жално... Кривичното дело според изнесеното се води како "убиство од користољубие", мвр треба дополнително да соопшти под какви околности се случило, затоа што вака не ни кажува многу. Користољубието во кривичниот законик го опишува степенот на казнивост, т.е. мотивот како ниска побуда, а не е само по себе кривично дело. МВР треба да ги дополни половичните информации.
Значи 5 се осомничени, од кои три со наредба за притвор, еден во полициска станица и еден во бегство. Ова го сфаќам дека овие три што се за притвор се всушност извршителите, па пропеале кој им наредил, а тоа се овие два други, настрана од претходно ослободените два. Значи вкупно 7 осомничени, од кои два веројатно немаат вина. Браво за МВР, ни со една прес - конференција не нè удостоивте, а не да е ударна вест... мислам не сме биле попотресени од смртта на Тоше.
Има детали на Кајгана, кој го интересира нека прочита. Не е официјално, затоа јас не би споделувала тука.
Имате на Икс и Кајгана кој е, ако е тој. Имал гостувано и на ИнфоМакс и кај Васко Ефтов. Нечист и досега во секој случај.