Nema. Ova e uzas! Ja gledam kjerkami I se prasuvam "kako da te zastitam mila moja" se utepav od placenje ... Ne sakam ni da komentiram za detalite, ke se slozam so Edna objava od pogore deka ke najdat zrtveno jagne I ke nasamarat nekoj sto veke go imaat tamu I mu nema care. Taka napravija I so ubiecot od Ohrid,sto gi ubivase po spisok tie so menuvacnici. Toj gi otepal niv so pricina (demek mu zgresile mu dolzele) a otkako go fatija mu nakalemija I dekaa droga prenesuval sto vrska nemase,gi pokrivaa dvajca drugi so visoka polozba. Taka I za ova,ke go jade nekoj veke pecen vnatre. Tuku ne ja vrakame Vanja nitu se menuva faktot deka ne e bezbedno za nasite deca nadvor. Kako da si gi zastitime od vakvi monstrumi so setaat po ulica?! A I sto zakon e toj za svirepo ubistvo 10godini? Daj mu be dozivotno na gojdoto bez pravo na videlina! Pratimi link vo lp,neznam.da se snajdam na taa Kajgana
И јас го мислам истото. Наводно... Се работи за изнуда. Доколку е точно тоа што го пишува. Се надевав на позитивен исход. Штета голема. Бог да ја прости Вања. Бог да го прости и Панче. Голема трагедија.
Само се надевам дека нема да се обидат да го заташкаат случајов...Страшно е сево ова немам моменрално повеќе што да кажам премногу ме потресе ова. Не ми влегува во ум како некој може да гледа дете пред него и да пука да убие... Почивај во мир малечка... Почивај во мир Панче...
Ај да не лаам ама одамна уште кога го убија Тот и други зборев дека глупостите од типот -не бил женет, немал намера, ова она само им се ветер во грб на вакви. Таткото на Тијана од петни жили се избори убијците на деца да добиваат огромни казни, без било какви можности за намалување. Треба и кај нас
Нели на самиот старт имаше нешто дека таткото е функционер или близок до некој функционер? Затоа и го немаше никаде и сомнително од почеток на истрагата.
Уште не ви дојде умот да не пишувате теории и претпоставки? Нека се затвори темава привремено,да се смират страсти,сигурно дополнителни информации ќе има.
Секој втор во селската ни држава глуми џек,мафијаш итн , секој втор е убиец,силувач,насилник итн,знаете зошто? Затоа што ебаното ни судство и ебаните ни закони им го дозволуваат тоа.Убиваш човек те судат 8-10год.газеш дете со кола и тоа е убиство, те судат ненормалните 2-4год како оној волот од Велес што го згазИ 11 годишнотл дете и доби 4 год дека не бил женет требало семејство да гради..Затоа ни е вакво државичето ради тоа што немаме асални казни,закони.Доживотен затвор за секој убиец,силувач,педофил па да видиш дали вака ќе биди.Овие убијците земја да не видат да даде Господ . За таквите треба ние народот да им судиме да не ги убиваме,секој ден да ги мачиме,тепаме да молааат да си умрат сами. Да го чуваш,да му се тресиш секој ден,да го мислиш и да дојде некој да ти го убие,заслужува најлошо нешто да му се деси,а не затвор 5-6год. Ттеба да има закон за секој кпј што ќе убие,силува дете да им се даде на родителите да му пресудат и крај.Што сакат нека му прават.Како ќе живееме и како ќе си ги заштитиме децата во оваа земја каде криминалците и мафијашите се власт ,не знам,Господ нска ни е на помош.Вања и Панче почивајте во мир,нека ви е светол патот до Вечноста!