Па што знам за една недела дали би имало голема разлика. Ако доиш јади црвени овошје и зеленчук и пиј ц витамин.
Душата ми изгоре... Тој е мн омалаксн и тт не симнува дадам далерон ја симне малку и пак качи.. Мз веќњ што д правам
Ние со маж ми по два дена темп. Јас еден ден 37.4, другиот 38.4,маж ми 37.2 омалаксаност, главоболка во пределот на слепоочници, болка во кичмата, понатаму јас болки по телото и повремено стегање во градите. Маж ми само температурата два дена, и кашлица која започна после 14 дена. Јас пиев атб и витамини, маж само витамини.
Ако има потреба реагирајте на време кај матичен ако треба нека ве примат во болница. А Систина објави дека лечи бесплатно деца позитивни на корона, јавете се таму.
Да на другарка бебчето исто неколку дена темп и омалаксаност ама брзони поминало кој ден ви е? Мислам кај неа 2 3 дена траело и толку Не сум пишала 5 мес и беше бебето кога се заразија она и бебе маж и не беше бебето не го тестираше само она правеше брис
Синоќа крена тт цел ноќ и денес еве цел ден.. Не е тестиран ни тој ама знам дека е тоа... Сабајле крв ќе провериме и црп
А вие сте позитивни тестирани сте? Доктор ми кажа дека црп може да е мирно а да е ковид Ти сепак провери си но штом е така носи во систина и напрај брис тест па ако треба останете таму ќе ве примат сигурно Она знам не и давала ништо не кренела над 38.5 темп Денес ако ти е цел ден со висока темп над 38.5 најпаметно носи на лекар
38 крева највисоко.. Давам далерон спушта на 37,2 37,3 и после пак качи... На секои 4 сата далерон дваме, тушираме, раслекуваме... Црвено му е и грлото и кашла ми дадоја цефалексин сируп...
Нека е со помин или ќе го искашла вирусот или ќе го измоча од тоа штонсум читала чим кашла нормално е. Нема короната кај да се закачи белите дробови се во развој. Не се плаши ќе биде во ред ќе помине. По соте статистики деца бебиња најлесно проаѓаат
Дојам, ама јас од брокула, цитрусни овошја се живо избегнував ради грчеви сега ќе почнам повеќе иако и јас не верувам за 1 недела да се среди ама ми рече ќе се видело може и така да го вакцинираат. Ќе видам ќе ја повториме во надеж дека ќе е подобро барем рота да прими па другата ќе ја одложиме ако треба
На моја блиска беа позитивни ќеркичката 1 год и синчето 3, само температура до кај 38 имаа неколку дена