Добро зашто тресење може да се појави како реакција од лек. Немам искуство со кашлање за да ти помогнам ама знам во Козле ги вртат на меше и ги тапкаат по грбчето кога имаат секрет, за полесно да го искашлаат.
Вчера во рок од 5 сатти 5 пати се искака, па вечерта во спиење и еве јја сега пак. Столиицата помека ама нормално ми изгледа. Не е мн какање тоа?? Ме загрижува
Што и даде вчера за јадење? Мојот од авокадо се празни скроз, по 4-5 пати на ден кака. Штом не е течно мислам дека нема простор за грижа.
Сега беше како потечно, ама ниту лиги ништп нема. Утрото слива и претпоставив дека е од тоа, ама за ручек мисиркино и мислам вечерта во 1 цело го искака
Прскам 1-2 пати во двете ноздри, кива за кратко или дува (некогаш успевам да го натерам) и вади се од носот.
Земав веќе аква марис па ќе видам како ќе биде. Не е нешто мн затнат ама ми хрчи и секрет нема да тече којзнае што. Преска му прснав почекав малку и со аспираторче ама малку излегоа нема многу.
Јас на 3 давав сидерал без витамин Ц, мене педијатарката ми рече за со сидералот не требало витамин Ц, дали тој содржел или што точно беше не ми текнува ама за 1 недела имаше подобрување и без витамин ц
Мамички ми треба ваш совет...Бебчето ми е 3++, сега пиеше млеко и откако го испи нормално го кренав да ждригне и при ждригањето малку поврати ама кога го видов повратеното имаше доста шлајм...и порано ми има повратено шлајм ама многу малку, ова беше прилично доста...Вчера бевме на вакцина, таму не прегледа докторка, ни го виде грлото, не слушна на плуќа, немавме ништо, се беше во ред и денес се случи ова...Дали треба да бидам загрижена или нормално е?
Мамички, моево бебе кога го држам во раце почна да ја држи главата исправена и сега сака само така да ја чува, ама понекогаш почнува да ја тресе.. Нормално ли е дека сеуште не е многу стабилно или треба да бидам загрижена??