Ми остана во глава една графа си ја имав дома со боја на каки од раѓање. Само ја фрлив за жал инаку ќе ти ја сликав. За зелена кака памтам пишуваше дека повеќе добива од "foremilk" тоа што е поводлесто првото млеко него тоа "fattier" знам пишуваше во ваков случај малце да се измолзиш пред подој за да дојдеш до тоа млеко... пиши на нет darj green poop breastfeed baby во слики на гугл ќе споредиш најдобро
Има смислам да. И баш вчера така дека жешко и само сменуваме позиции на една па на друга града и можи го цицаше само првото млеко. Фала ти, ќе пробам со измолзување. Да ќе видам на гугл сега.
Моето девојче исто имаше зелена столица ,на два три дена, докај 3 месеци. Одлично си напредуваше, се беше во ред. Педијатарот ми рече од што цица брзо и лакомо, желудничето не преработува се и од тоа е зелената боја некогаш. Ако напредува добро и си е весело бебе, мислам немаш простор за грижа.
Го поставив прашањево во друга тема. Денес е недела на итно многуууу се чека утро ќе не фати. Ми личи како инфицирано да е совет ???
Јас колку што знам бебето ти е малечко така да чисти го окото само со превриена вода и стерилна газа. Не ставај ништо друго до утре.
Да малечка е 2+ знаев за камилицата па затоа ставив ама тогаш ништо не ставам само превриена вода утре да барам педијатар...
Камилицата колку може да помогне во други ситуации, толку може да ти искомплицира во ваква. Издржете до утре и сабајле на лекар ќе ви препишат капки, ќе се среди.
Мамички колку е нормално да не кака бебе од месец ипол? Моето откако ми сменив ад веќе две недели кака на два три дена? Дали е нормално во овој период да какаат така или сепак не му прија храната. Претходно си какаше по два три пати на ден
Тогаш сигурно му е од млекото, не му одговара Аптамил Конфорт. Ние и се доиме ама пак и дохрана земаме
Мајки бебево ми е 5+++ почнавме со дохрана и приметувам ако му дадам банана одма се кака зелено. Знае ли некој зошто е тоа така?
Моето на црно мава кога кака а јадело банана не се секирај и како тоа одма мислиш само што че изеде кака зелено?
на што ви личи на комарец или реакција од вакцина. На почетокот мислев е комарец еве 1 недела не е воопшто променето BCG прими на 2.6
Од вакцината е не го чепкајте не го мачкајте ништо. Може ид а загнои и да се наорави коруз не факајте ништо. Се јавува ваква реакција кај некои деца најлесто ништо страшно.