Здраво бебчо ми е 8м вака сега правевме крвна слика испадна слабокрвно си јадее се што е препорачано за возраста ама ме интересира што се комбинира повеќе за појака крв инаку му дадоа и ширупче си пие ама вака по исхрана ме интересира доколу знаете
Цвекло, телешко месо спањак блитва просо . И избегнувај комбинирње млечни или 2ч пред и по конзумирањето на храна богата со железо
Се што ти набројале и плус ц витамин во што поголеми дози преку овошје и зеленчук. Можеш ако сакаш и Пико Ц, само ќе си прашаш за дозирањето.
Здраво, имам три месеци бебе. Мене денес ми најдоа ешерихија коли во урина. Што да правам, со оглед на тоа дека го дојам.? Пишете ми искуства
od toploto, oblekuvaj mu bodi po preramki ili ako go pokrivas koga spie gledaj samo na polovinata so nesto tenko..mojata mn cesto imase taka nisto strasno
Kolku meseci ima? Mojata e bela sirenje i skledjika i gola i nepokriena i klima da e uklucena nekogas pak na grb i izlagaat nekolku crveni plikovi ali za brzo se povlekuva.. izbanjaj go da se osvezi i prati go ako slucajno se siri pisi pak mada jas mislam deka e od toplo..
7++ месеци е. Истусирав го, нема ништо веќе, беа повлечени и пред да го туширам. Дефинитивно е било од жешко, не може да го поднесува. И ние сме со клима пуштена ама само на него му се појавија, сестра му е побела од него кај неа нема ништо.