Истото се искака и бебе мое вчера (а и не беше какана 4,5 дена), како слуз, погуста столица. Многу чудно, и она прими рота пред една недела, претпоставував дека е од вакцината.
Мене ми падна чудно дека толку дена по вакцина и прв пат ваква столица дури како со конци низ неа. Се консултирав со педијатар ми рече дека нема потреба пд грижа кога нема други симптоми, само да дадам пробиотик а јас веќе давам секој ден. Се надевам дека е се во ред.
Zdravo imam prashanje za moeto bebe od 4 meseci pocna da kasla dali znaete nekoj sirup dali moze da davam posto vo apteka mi rekoa deka samo od 1 godina moze.
Jas lizev pantenol i dr tajzi se na prirodna osnova a mozelo i septolete. No se iskomplicirav poloso. Od dr. Tajzi alergija dobiv na disnite patista i se otepav od kaslanje cel mesec i sega za da go smiram kaslanjeto lentrika koristam. A grloto mi zagnoja i na kraj gnojna angina lecev so ospen. Moj soved odi si na maticen i ne lizi sesto nesto da ne si napravis ksko mene. So lesno
За Пантенол потврдувам и јас, минатава недела бевме болни од ковид. Мене исто и грло ме фати, се консултирав со матичната, тие ми ги препорача дека се безбедни за доење.
Фала Ви ќе пробам со тие, ако нема подобрување ќе барам лекар, матичниот мој за жал не работи веќе а јас сум сама со бебе за да одам да зимам картони по болници и да варам други лекари, некако ми е мала, мада и седејќи дома успеав да зарибам. Фала Ви уште еднаш
Зависи каква болка ти е. Кај мене беше баш гребење и слаба болка. Фармацевт ми рече едино пантенол се безбедни за доилки Вари и чај од прегорен шеќер. Кај мене тоа помогна.
На голтање ме боли многу а и вака константно го осеќам. Прв пат у животот ми се дешава грло да ме боли и баш сега најде....
Blendiraj ubavo parce gjumbir so eden lupen limon ili portokal ili mandarina i stavi go vo casa od 250 ml. Dodaj ostatok vrela boda i lazicka med. Mnogu pomaga