Ако ги пасат козите е здраво навистина. Ако ги чуват затворени и ги хранат со житарици па и не е баш толку здраво. Инаку да, протеините се поедноставни од кравјите, ама има поголема масленост, 4% мислам од прилика. Ако е детето под годинка би го користела за во каши, никако замена за мајчино или АД, над годинка можеш да даваш за пиење, ама не повеќе од едно филџанче, 150мл дневно.
Фала многу,да се разбуди и одма ќе и дадам имаме кашичка од сливи,само не знаев дека она ќе ни помогне
@kukla21 @Milaaa991 Фала ви многу,од сега си знам,тој ден јадеше банана ама не количински многу.. Денес и испадна забче можно ли е од тоа нешто да било или?
Мајки помош,малата ми се нафрли само позади,на стомакот,рацете и лактовите нема ништо. Дали е реакција од некое јадење или од памперсот може да е? Вчера за прв пат дадов павлака Здравје,претходно имав веќе воведено јогурт го обожава Битолскиот. Инаку користам Виолета памперси.
Kaj nas se povleče bez operacija. Bevme vo Remedika kaj hirurg, ni pokazao kako da ja vrakame kilata navnatre. Kaj nas bese od mnogu plačenje
Павлака се дава после две години, нема ништо корисно во неа за дете. Инаку, ова ми личи на спурено од памперсот, ако испотила, па се нафрлила. Кај моево вака се прави кога ќе се испоти.
@Kolicka555 брат ми исто имал папучни кила..ги добил на 4 месеци од многу плачење,на мајка ми и рекле никако да не го остава да плаче(оти он само во раце сакал) ако треба и по цел ден да го држи.И рекле на 1 година да отидат на контрола ако не се повлечени до тогаш ќе требало операција,ама за среќа се повлекле сами..ви посакувам среќа и кај вас да се повлечат сами
Daj boze I na.moeto.da.mu se povleci toj na dvete strani ima site vikat deka.mozi da.se povleci deja bil mal deka ima mesec I pol
Од 6 саат сме станати а секогаш си спие до 9,кашла онака длабоко не многу често на 5 мин,но си кашла. Незнам дали е од носот што муе затнат,сега спие и го пратам. Ќе се изедам жива мислам.
Смирено Мониче, знам си паничиш. Се разбудил сигурно од затнатото носе. Појди до Јане кога ќе стане. Сега гледам дежурства, не можам да најдам дали има педијатар ама знам ми кажувале мене дека има.