Дали знаете каде можам во бт/пп/ск можам да најдам Малтофер, небитно дали капки или сируп? Или ако имате контакт од некој шо може да ми донеси.
Zdravo Me interesira za kapki d3+k1 se dava do 3 meseci Posle se dava dha omega do 3 godini dali e taka ?
Jas ne davam voopshto omega. Od ovde shto citav deka vo mk dqvaat otidov vo apteka da kupam na svoja raka aptekarkata prvo napravi faca kako prv pat da slusa omega 3 da bebe otide na raftovite zema od 2 firmi i mi rece ova e za 3+ godinki za bebinja nema takvo nesto...i jas nikogas ne dadov a eve 5 meseci e pedijatarkata isto ne mi kaza osven probiotik i vitamin d 7 kapki nisto drugo da ne davame...se nadevam ne e fatalna greshka.
Здраво мами кажете кај да ја носам малата уво нос грло приметив позади ушето отечено и е и многу плачеше деновиве навечер а и запче извади многу се преплашив
Ако и е отечено позади ушето те молам веднаш да носиш на орл специјалист. Едит: ако отокот е на коската позади ушето и ушето е расклемпавено. Може да е и само жлезда, ама сепак ти посоветувала да ја види специјалист.
Знам. Во Битола во една аптека носеле, ама моментално немаа на залиха, па си реков да не можам да најдам на друго место. На крај од групите по фб најдов, има жени што носат и препродаваат. Да знаете ако не дај Боже им треба на некој.
Бевме систина немаше вчера ушно само прдијатар ја видр рече на ушно и ехо да се направи дека имало многу смола нежожеше да види подлабоко во ушето утре закажав ремедика кај др Билјана многу сум исплашена
И овде не беше така од пред 5 год кога го родив синко а сега за второто одма ја даваат. Не штети секако има удел во развој на мозочето освен што му беше тешко на мешето на бебуш па не давав често Јас од 8м почнав со Молерс поредовно Мами каде живееш?