Fala ti mnogu majka sega ima 37.4 ama mn mi e straf zosto glavceto mu e na celoto toplo i pozadi a ja ima taa temperatura
Ќе ја пратиш мама. Мести аларми и мери. Помачен е живиниот, ама јас само во таков топломер имам доверба. Ако ја тушираш, главче не мијај. Исто и ако ставаш алкохол/оцет. Ладењето преку телото гледај да биде.
Здраво мами, бебето има 2 месеци, вчера забележав дека каката му станува некако побела од вообичаено но сепак беше жолта па не се загрижив многу, но утрово е доста побела, слика во прилог. Има ли некој искуство со вакво нешто? Му пишав на педијатарот, сеуште чекам одговор...
Majki kako se rezultatite ? Doktorkata mi vika deka se odlicni deka nema nisto strasno amaa na sekoj doktor verba se nema..vrednostite da ne me plasat poso tie bile za vozrasen
Znaci sekoja majka pominala nekoe iskustvo sekoja majka e zapoznaena so se i sesto koga se raboti za nejzinoto dete, poso mene mi e prvo i jas sakam da slusnam i drugi mislenja, majka toj so saka ke mi odgovori a tebe ako ti smeta moeto prasanje mozi slobodno da go odminis mojot post i da ne mi komentiras
Добра е крвната слика. А за педијатарот ако немаш доверба, да го смениш. Јас не би носела мое дете на преглед кај некој шо не му верувам.
Моето имаше хемоглобин 110, на вакцинација ми се испонашаа дека детето ми е слабокрвно, а матичниот ми рече дека е супер како за бебе. Па не знам, од тогаш не сум проверувала, др ми рече освен ако нема потреба да не се боцка за џабе.
Дали знаете во Идадија ординацијата утринава дали ќе работат или се втора смена. Знам дека др Звезда е на одмор од вчера.
Zdravo mamicki malata e 11 meseca se naprai so sitni crveni bolcinja bev na lekar mi rekoa alergija e nz kako da postapam
После температура се прават такви ситни особено на стомакот. Ако не ја чеша не ставај пудра. Нема зошто да се плашиш.