Мајки не е за бебе но тука мислам најбрзо ќе ми кажете. Не бев добро не сум дома, се напив половина од 0.25 хелекс дали да дојдам или не? Акп не, после колку време да дојдам пак? Ве молам помош. Ќе колабирав морав да се смирам и се напив. Помош
Не смееш да доиш. Јави се на доктор да ти кажат за колку време се исфрла од организмот. Многу течности пиј, за побрзи да излезе.
Подобро таму,да не ја мислиш дома. Што побрзо да оздравете и да се гушкате домче. Пишувај ни како сте
Мајка ќе помине. Не си прави непотребно стрес. Сега е најбитно дека сте таму, згрижени и под надзор. Поминав и операција на 5 месечно бебе и лежење по болници и пазење. Се поминува. Моментот кога ќе излезеш со здраво дете од таму заборави на се. Тоа е дел од мајчинството и не смееш да паднеш на прва.
Не се искомплицира ама не се ни подобри. Џабе сируп коа го повраќа. Денес секако бевме на контрола и прифативме да останеме.
Тоа дури утре кај матичната. Денес ќе купам АД се надевам нема да се одбие од моето. Моево да го испумпам и фрлам денес?
Не се секирај, со инфузија ќе ја оправат, штом го повраќа сирупот, брзо како нова ќе биде. Што побрзо домче да се гушкате.
Женски бебињава почнаа да повраќаат двајцата обилно во исто време неколку пати. Во 18:00 им дадов пробиотик, во 19ч почнаа. Можно е од него? Ручекот им беше најнормален. Ги истуширав и им дадов чај 60 мл, веднаш заспаа бидејќи им е време. Совет што да правам? Ми е страв да не дехидрираат
Денешното фрли ама муслам дека до утре ќе се исфрли лекот. И твојот матичен знае, и на ало докторе прашај.
Женски бебињава почнаа да повраќаат двајцата обилно во исто време неколку пати. Во 18:00 им дадов пробиотик, во 19ч почнаа. Можно е од него? Ручекот им беше најнормален. Ги истуширав и им дадов чај 60 мл, веднаш заспаа бидејќи им е време. Совет што да правам? Ми е страв да не дехидрираат
Млеко ако можеш избегавај. Јас јогурт давав и додека не престанав да давам се повраќаше. Млечни не се даваат.