Каква е крвната слика и црп? Ако е вирус не треба аб. Јас не би дала. Со помин да е. Штом симнува од парацетамол добро е.
Значи и осип да очекувам. Брзо да му мине на баткото Добра е кс и црп. Ми оди паметот да не има некоја бактерија во носот.
Може да не се црни туку темно зелени а да личи на црно. Можно е да има грчеви па затоа. Земи пробиотик.
После колку време би појавило симптоми на алергија на јајце? Мајка ми и дала во 15ч а и реков да не и дава и сеа пиздам.. Ме фаќа јанза да не појави нешто, мислев дека треб порано малве д се даде... Има несто малце црвенко на крајот на устата ло да ја каснало нешто или се штипнала не знам..
Мами ај давајте совет за настинато бебе 5+ сме. Во сред бевме на редовна контрола кај педијатарот и веќе од вчера затнато носе. Синоќа се влоши, тече густ бел секрет, го аспирирам па може бебка да спие инаку е затнат и не може да дише. Освен спреј Марисимо и аспирирање што на природна база можам да правам. Кромид за што се користи? Ако јас зајачам вит Ц дали преку млеко и тој ќе прима?
За Ц да ама пази газето да не му го поцрвениш, осетливи се на вит Ц бебињата. Исечи кромид и стави во соба во која спие бебе. Чисти носе и тоа е. Ако е за антибиотик ќе си каже педијатар
Кога е настинат мојот педијатарот обавезно ми нагласува вит.Ц да давам. Чисти носе,кромид сум ставала и јас и поткрени го душекот да не му се слева секрет да спие на повисоко.
Син ми беше уште помал па педијатарот му ги препиша СПИРАНТО лепенките кои се за поголеми деца.Му помина од лепенките и му давав и сеуште му давам на 8 ипол месеци по 6 капки витамин ц