Што може да е ова? Ми личеше на јачмен и мислев ќе помине, ама веќе 1 недела му е вака, дури како зголемено ми личеше денес, и ме исплаши некако. И пратив слика на др. не работи денес...
Син ми имаше. Специјалист го прегледа и ни даде тобрекс капки три пати на ден и тобрадекс маст навечер. 10 дена примаше терапија. Му отече и целото око до веѓата.
Син ми на 3-4 години имаше, испадна затната жлезда, со терапија пукна сама ама подолго време стоеше. Може и јачменче да е, и тие не поминуваат одма.
Не, со кортико, ама ја нема веќе маста кај нас во аптеки. На моето со месеци беше, може и година, ама следеше офтамолог и одлучи да не ја отстранат оперативно. Мора преглед, може и не е тоа, ако е јачмен друга е терапијата.
Исфрален е нешто вака веќе 1 недела ни даде матичната од вчера една маст со антибиотик рече 7 дена да мачкамо од што може да биде од памперсите се мислим му ги сменив ама пак исто само овде има
Kolkavo e? Dali jade? Sinko imase vakvo crvenilo na gazeto i poke ama od jogurt mu se pravi. Probaj peru balsam.
Луѓе денес детево се уби од икање, значи ика неколку минути и прекинува, по саат два пак почнува, отсабајле така, веќе се загрижувам. Знам дека обично не е ништо ама вака цел ден не икал никогаш. Како бебе и во стомакот икаше често и долго ама одамна не сум осетила вака, има простор за грижа?
Баш пред недела две и двајцата имаат по еден таков ден, врска немам идеја што беше ама не се повтори.
Дали има стомачен сега периодов? Сабајле стана малата поврати 2 пати, па спиеше и сега арна ми се гледа, сама побара печено лепче да јаде. Не знам дали е стомачен, се мислам од што може друго, обично не повраќа..
Има ли некоја мајка искуство со опструкција и падната сатурација,за колку време се врака се во нормала. Големиот наеднаш разви голема опструкција немаше ништо ни кашлање само носот му течеше ама тоа беше пола ден може. Во Козле сме на интезивна на кислород е,сатурацијата му е 83 без кислород со кислород се качува реагира ок,ама еве трети ден неможе без кислород.
Еве ја и мојата, ко ништо да не било. И јаде нормално и весела е. Се надевам толку ќе е и кај нас, уплав имам од тие стомачни, големиот лошо поминуваше стално ко помал.