Итно! Прашања за здравјето на децата

Дискусија во 'Дете' започната од RainBow, 29 декември 2018.

1. Secret-Angel7

Secret-Angel7 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    1.014
    Допаѓања:
    2.035
    Го здробив од далерон и блокмакс, му се смени бојата на урината. Ќе мора антибиотик да ни дадат, не ја бива вака. Фала!

2. LeL15

LeL15 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2022
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    343
    Исто се препи сирупи тогаш и не ни му се спушташе асално темп, му ставав чорапи со ракија жими тогаш два пати на нормално што дојде иначе јок. Се измачи мораше на крај антибиотик и среќа што ни дадоа пошо тргната бев на своја рака да му дадам после четвртиот ден. Бладаше во сон и си правеше аплауз, дишеше 300 на саат, ужас беше.

На Secret-Angel7 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Secret-Angel7

Secret-Angel7 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    1.014
    Допаѓања:
    2.035
    Леле скроз исто. Збори нешто и си дава аплауз, прежален е. Збревта како куче, цел душек го мрда како дише. Прелошо е

4. Јова

Јова Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2021
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    101
    Син ми од неделата,од сабајлето имаше нормална столица,до вечерта уште една како лигава. Понеделник исто сабајлето нормална,до покасно пак лигава извинете на израз. Вчера имаше 5 столици,не пролив го носев на док.освен пролифе ништо друго не ми дадоја. Денеска од сабајлето пак две нормални столици. Докторка вика наводно вирус,дали периодов владее некој ваков ? Се пожали и на болка во стомакот.

5. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.579
    Допаѓања:
    5.911
    Здраво ла

каде да проверам минерали и тешки метали кај дете ???
    Без упат од лекар

6. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    7.058
    Допаѓања:
    24.305
    Од коксаки имаат осип во устата/грлото затоа не јадат, ги боли, првото дете коксаки помина само со осип во уста, му се јадеше и штом ставеше нешто в уста плачеше и плукаше. Ништо не сакаше неколку дена. Пробувајте се, што ќе можи нека јади. Гладен беше, велеше ми се јади и плачеше.
    Со помин.

7. le.soleil

le.soleil Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    5.738
    Не сме имале мака со косаки ама сме имале со рани во уста, живееа на чоколадно млеко и овесно смуди со банана и путер од јатки потечно направено. Со лесно мајка