Иста е дозата, бар јас исто сум давала. А за рок, сум го трошела шишето до крај, во фрижидер го чував.
Не знам кај да го поставам прашањето, не е ни итно. Постои ли правило дека кога пие антибиотик дете, не треба да се изложува на сонце? Повеќе пати пиела ќерка досега, никој не ми споменал вакво нешто, а денес во случаен муабет се спомена нештово. Не дека сум ја носела на сончање де, ама ако е со атб и дома, сум гледала кога е добро времето, да е надвор во двор, во парк, без многу мешање со други битно не сум ја чувала затворена.
Sin mi 5ipol god. Mi kaci na ednas temp do 38 i go izmasirav samo i mu soadnuva do kaj 37.4 i pak potkacuva i pak ke podnamali vekje 2 casa taka dali vi se slucilo ? Ne ssksm ds davam sirup seuste bidejki i so toa imame problem cesto znae da padne do 35 .
Од вчера сме со температура 38 , 38 со 5. Други симптоми ништо нема . Како ви се чини крвнава слика , после сме на педијатар
Majki ve molam za pomos. Sin mi,dobi infekcija na kureto mnogu mu e crveno i poteceno. Bevme na urolog,mu dade tricef, vioplex sprej,i belogent mast. Dali nekoja se soocila so vakov problem ? Za kolku dena da ocekuvam podobruvanje?
Не знам, син ми отече во забот овој одмор. Не беше болен, одевме баш на плажа најнормално.. Докторот таму што му го препиша не спомна ништо.
леле... да прашам прво дали досега кога сте земале крв се случило вака да има модрица? Давај и 10тина дена витамин ц да се регенерира вената
Јас,мм, децава секогаш сме модри посебно ако било погрубо боцнато или промашено вена. Искрено не сум гледала како проблем некој нити доктор нешто ми искоментирал кога видел
Ништо страшно, вит Ц и локално можеше хепатромбин маст ( дали е за деца не знам ) или онаа на фризидерм што е за модрици