Така само, малку ќе подотвориш, ако стега очи, доволно 2 капки на спојката кај носот , кога ќе отвори една ќе влезе, две неможе да влезат.
Каде е најдобро да се стави капка ? и мојата стега очи ептен и многу мрда... не знам од која страна е најдобро , дали од таа страна кај носот што е или од др страна?:
Здраво ние сме одмор и дете (6 год) веќе вториот ден со темпертура 39 на 3 саати, после ден и пол вака почнавме со трицеф , му сликав на докторот крајници отечено со гној рече одма да го почнеме, После антибиотикот почна да крева поретко на 6,8 па 10 саати. последно имаше температура вчера во 5 попладне дадов парацетамол за сега нема кренато пак. Дали може да оди на плажа и дали смее во море ? веќе три дена е во соба.
Ima li nekoe sirupce sto moze za proliv da se dade kaj 15mesecno bebe? Nekolku dena ima veke i davame posuvo da jade, probiotik ama ne pominuva. Smecta nejke nikako i se gadi
Ако нема температура носи го, само не на јако сонце и нормално со капче на глава. Нека пие многу течности и многу овошје да се освежи.
Да, се ама ги пишува дека се даваат и за стомачни вируси. Пробај и со Линекс јуниор, сега ми текна, ќесички се.
Здраво. Бев на кршење на камен во бубрег со радио бранови. После ова имам терапија. Имам дете година и 2 месеца, и го доам. Дали смеам да ја примам терапијата а морам и дали ке смета на млекото? Изгледа треба да прекинеме доење а? Само искусни ве молам
Bezbedni se,jas ko se porodiv uste vo bolnica me nateraja torbeks kapki da mu kapam imase nekoja infekcija.