Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Итно! Прашања за здравјето на децата

Дискусија во 'Дете' започната од RainBow, 29 декември 2018.

1. Aleks.mar

Aleks.mar Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2025
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    1.511
    ги има во аптеките. Моето на 4 год имаше еднаш и од тогаш имам во секое време.
    мораш веднаш да ставиш. Јас немав во мене. Се сеќавам се спремав за на работа кога го фатија грчеви и само го грабнав враце среќа свекор ми беше тука па веднаш на детско одд појдовме. Таму му ставија чепче па не префрлија на кислород и на инфузија. Рекоа мора навремено со диазепамот

2. AlexaHard

AlexaHard Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2023
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    13
    Здраво, од каде сте? Каде одите на лекар? И ние сме со истата мака еве 3-та недела минатата ни ја сменаа кремата со ројазол и гел мачкаме нас ни шампон не ни дадоја. Cе мислам дали да одам на втор мислење оти излегуваат нови, а од каде ја фативме габата незнам.

3. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    18.140
    Допаѓања:
    78.134
    Ништо не ставај така, тие рани во уста брзо заздравуваат. А па многу крварат во моментот на удар, такво е местото... Језиво изгледа, но не е страшно. Маливе дека не знаат уште да паѓаат (да се задржат), се таму се маваат. Особено периодот лазење и проодување. Моево трето, три пати се акна така. Исто со крвови и отечена уста.. ништо не ставав, само си поминуваше. А втората ќеркичка имаше сврзана реса горе до забите, па си ја реши сама со пад :D А имаше многу голем раздељак на млечните ради тоа... после кога и паднаа, другиве трајни поблиску пораснаа :)