Во скопје си? Носи ја на клиника орл има добри дежурни побарај уште едно мислење. Таман проверете уши
Син ми од вчера носот му течеше денска затнат и носот му тече очите му солзеја ама му попројдоја ама бели мрсули само како чешма пред 20 дена прими мрп вакчина нешто од тоа да не е ама маж ми беше пред некој ден грло го болеше исто и носот а еве и мене денеска без температура
Zdravo feminki, imam eden golem problem so vnucite moi. bliznacinja se i imaat po 3 i pol godini. se pred vremeni rodeni vo 26 nedela (ovaa go potenciram deka valda moze da e toa pricinata), mnoguu im pagjaat kosata znaci imaat skoro 4 godini tie nemaat kosa, ko muski se, ne im rastaat da puknesss. smo gi nosele vo lekar, pedijatar i vikaat deka normalno e. ama ne e normalno ova vise e preteruvanje deka nonstop imaat opagjanje. Nekoj nesto predlog kaj da gi nosime, privatno , drzavno ili koj analizi da se praat ili nesto pomos aman dajte nesto kazete.
Можно е воспаление на уво да е проследено со болка во нозе? Вчера денската дремка со плачење беше, ноќеска во спиење пак плачеше, утрово плачела многу сопругот и дал бруфен и се смирила. Во градинка пак на спиење со плачење, од тука директ кај матичната, ја чепкаше кај ушите малава плачеше многу и рече дека е воспаление на уво. До тука океј беше, не ја спуштивме да оди зашто во раце сакаше и брзавме ама дома ја приметивме дека не сака да оди, сака само да седне, како да ја болат нозете. Ја однесовме на лулашки кај што не застанува буквално, сега си седна на песок и не посака да стане ниту еднаш. Знам дека беше изморена и неспиена океј тоа, ама кога ќе ја спуштивме на земја да оди, не сакаше, како да одеше чудно некако, баш онака се гледаше дека се мачи, и плачеше за во раце. Памет немам. И дадовме бруфен, почнавме антибиотик капки ставивме во уво ама ова со нозеве ме загрижува ептен. Му пишав и на Тони утре ќе го барам. Кај да ја носам утре попрво?
Стомачето да не е? Страшен вирус има, со страшна болка во стомак... Два дена ми плачеше Кажуваше и сама болии боли тута и накај стомак. Раце во уста ставаше од што не знаеше што со себе... И исто едвај и одеше, не сакаше да оди и чудно ми газеше некако (ама ваљда ради болката во мешето).. После тоа нос се затна, коњуктивит прво на едното око.. па на другото и сега очите неколку дена ги лечиме...
Па не знам искрено, вака јаде пример не одбива јадење.. И она вика бо бо дека ја боли ама не знае да каже каде. На ушите дефинитивно реагираше, утре и на ушно ќе ја носиме..
Imate li napreveno krvni sliki? Moze imaat slabo zelezo. Moze imaat nedostig na nekoj vitamin. Moze imaat problem so tiroidnite hormoni. Trgnete od krvnata slika, potoa konsultirajte i dobar dermatolog.
И мојава јадеше се... не беше стомачен, не и се гадеше.. баш само болка некоја, таков бил вирусот. Имам другарка на Детска и вика кружи таков вирус со болка...
Сепак е излив на колк. Бевме кај тони. Ноќеска и сабајле не ги ни мрдаше нозете од болка, згрчена цела. Се преплашивме..
Мајки, наеднаш висока температура 38.5-39 од здраво весело, детето омалакса. Едното око со жолтеникав секрет, зелен секрет од нос и кашлица. На доктор даден антибиотик сируп и локални капки во нос и очи. Мислење, дали е бактерија? Не не испратија за брис.
Кај нас беа истите симптоми и направивме брис од очи само и излезе бактерија. Ни дадоа капки за очи и маст и инхалации со будесонид и синомарин. Но, тобрекс капките и маст немаа ефект, па ги сменивме и сега ставаме и во очи и во нос.
Бебево го касна комарец на рачето пред неколку дена и местото му стана денеска поцрвено, како малце воспалено. Освен Синопен нешто друго можам да ставам?
Ако може некоја информација за овој лек. Син ми има 3 години, трет крајник и постојано грчи со носето