Jas sama potpishav togash da izlezam. Ama namaleno beshe mn kashlanjeto i ona nemashe sekret vo nos. Ako smetate deka ne e za doma kazete im. Iskreno mislam deka nema da ve pushtat ako ne e spremna za doma, osven ako nemaat premnogu guzva.
Па ми рекоа денес дека утре ќе ја пуштат, за носето да сум го чистела, ама што ако пак и се спушти не знам зошто вака го пуштаат детево
Секретот се појави вториот ден од кога дојдовме тука, не знам јас ептен се плашам вака да ја земам дома, што ако и се спушти има доста густ секрет, јас и реков прееска на докторката да се направи брис ми рече неможе да се направи брис дека е под антибиотик
Сега имаш уплав, иста бев и јас. Ми беше страв што сме дома а она 5 дена немаше ни температура. Само мораше да доиспитаат се, мојата ја тестираа и за сепса, 300 црп имаше. Се беше добро, ама ете кога ќе влезе стравот. Ми беше страв да ја измешам со луѓе да не се вратиме во болница пак. И еве и сега на секое разболување, јас одма летам на преглед, за да фатам на време. Да не ја однесев на време во Козле, сигурно и сепса ќе имаше. И ден денес се заблагодарувам на мајчинскиот инстинкт дека правилно сум постапила што не сум чекала ни 24 часа за да ја носам. Иако мислеле дека паничам, ама ете мојата паника испаднала вистина. 300 црп за 24часа дошло, колку ќе одело ако сум чекала уште. Јас сум задоволна од Козле, сѐ ама буквално се и испитаа. 8 дена лежвме и максимално се погрижија за нејзе.
Dokolku smetate deka treba da ostanete, prashajte gi. Nas vo mnogu podobra sostojba ne sakaa da ne pushtat.