Нека не брзаат со блок макс. Јас тоа би дала тек на 40. Желудник корне од него. Нешто што мн помага исто така е цеден лимон мачкање. Магија се дешава.
Видиш јас со лимон не сум пробала, фала ќе им кажам. Кога е за друго дете уште повеќе ме фаќа шубе да не дадам погтешен совет.
И мене ми е исто, ова од инфективно што ме учеа кажувам. Блок максот максимално да се избегнува. Нека пробаат со лимон стварно мн помага. Со лесно.
Падна малиот пред 5 минути многу плачеше и одма му помодре увото. Сега се смири и се заигра дали да го носам на итна или нема потреба за ова Инаку е стабилен си Игра све нормално само подливот на уво и не дава да му ставиме нешто ледено
Леукоцити 9,4 Црп благо покачен 13,56 Можно е само вирус на ваква крвна слика? Температурата под контрола,ништо претерано,денес скоро и да нема. Резз од брисеви чекам во петок,решив да не давам антибиотик пак до тогаш. Добро постапив или?
Organizmot seushte se bori so virusot. Jas koga posledno bev bolna kako tvoeto dete piev silni antibiotici-imav isto tolku pokaceni leukociti. Samo od niv mi pomina virusot.
Detto mi e 1 godina i 7 meseci i ssi bratmu skokajki na spalna odzadi se udri na glava posto imame kako drvena stica odpoxadi i posle toa my pretece nosot krv, epten malku i mu prestana.. on se ponasase normalno.. dali ima mesto za panika,?
Мајки имам едно прашање, денес додека играв со внук ми кога лежевме на земја забележав дека на гушата т.е скроз најгоре на делот кај што се спојува гушата со главата, вените му се познаваа многу, ептен му беа изразени, прв пат забележувам вака, и кажав на мајка му, таа рече нема ништо, направивме споредба со сестра му, неа сосем малку и се познаваа, не толку изразито, има ли простор за паника? Од прееска на тоа мислам, снаа ми вели дека само ги набљудувам децата и им наоѓам некои знаци за паника дека сум паничарка
Кај машките вените се поиспакнати и повидливи. Не си стварај стресови безвезе и не си прави проблеми кај што нема.
Во нос имаме moraxella catarhallis,а во урина pseudomonas aeruginosa. За каква терапија се овие резултати? После одам на матичен.