Да преку панталони.Ова само ако трча подолго време.Се мислев дали крем да мачкам или пудра да ставам.Ај ќе пробам со пудрата. Фала бејбиТ
Да ве прашам, додека мм е во аптека што сируп да му дадам на детево, 5 год е, од време на време кашла прво суво после продуктивно. Матичен млеч само давам денес и вит Ц. Но кашлицава ме буни, и очите како затворени му се
не верувам, светнат е дека многу малку спиеше викендов и очите како на пола копје. Го правам чајот со кромид јаболко и ореви, се надевам ќе помогне
20 месеци сме, денеска во вратчето цел ден е вака. Одвреме навреме се намалуваат ама во глобала такви се не се повлекуваат. Прво помислив од топло да не е зашто омекнувач не користиме ама не се повлекува. Се мислев да одам на педијатар да го ѕирне ама му давам шанса да видам да се повлече до утре. Не знам што би можело да биде
Да не се има запотено , да не го триело блузичката таму? И кај мене пред некој ден така исфрли црвенило но на мешето, го изнаоблекла баба му боди на долги, блуза и тренерка а надвор 18°. Штом сплавнуваат повремено сигурно е вруќаници, пробај со бебешко пудро во прав кај нас тоа одма помагаѓ
Сте се соочиле ли со паѓање на цели прамени коса. Имаше тантрум се фрли на земја кога стана на теписон цел прамен коса. Не знам дали се искубала потегнала некако, не обратив внимание зошто ептен јак тантрум беше. Се има случено и предходно еднаш ама беше помалце и мислам дека тогаш сама се искуба влечејќи стегач. Не носи репчиња скоро никогаш. Пред некој ден видов дека и трепките на едното око доле како да и фали делче, како да е подкинато. На бањање чешлање не и паѓа коса, вака општо е ок не се жали на ништо. Секако ќе се консултирам со док, сакам и една кс да проверам, ама не знам што и дали би покажало ако има нешто не дај боже. Уфф ептен се напнав. 3ипол е иначе.
Дајте испробан лек за бронхитис, домашен.. Испиена терапија, за 2 недели повторување нк прави, бебе 8м. Сите испитувања се направени, демек вурусно. Антибиотик пак не но дадоа, само инх, ама врие на спиење од шлајмови
Уфф за бронхитис домашна терапија мислам малку тешко, најдобро да се види може не е била точна терапијата штом после неа пак врие, да ви ја сменат и да пробате друга терапија. Мое мислење. Сепак многу е мало бебето и бронхитисот е опасна работа за толку мало бебе. Не треба чекање да мине само по себе ниту да експериментирате со домашни лекови затоа што за час може да се влоши состојбата кај толку мало бебе. Штом не помогнала првата терапија се бара одма друга. Со помин
Ништо, мало е за сеуго било што. Едино што ми текнува е чајот со кромид, ореви и јаболка, да и даваш да пие, тоа е за исфрлање на шлајм, за поголемки деца е, ама види ако сте внеле од тие работи за дохрана.
На оваа возраст не давајте ништо за шлајмови, не знае да ги исклаша, ефектот може да биде контра. Само тапкање по грбчето . Ке помине.
На тоа се сомнева или некој стрес... Чудно ми е. Ок е проверувам коса, нема на перница, нема на четка, ја фаќам со раце не паѓа. Абе од памет се извадив. Не викам дека не се искубала ама шубе ми дојде. Едит: и кажав дека тантрумите се страшно влошени.. па ваљда ради историјата психолог. Година дена дома, па тргна у градинка, еве пак неќе кај баба и да иде а она само и досаѓа дојди па дојди .. Хаос
Majki mozebi prasanjeto nee e za tuka no neznaev kade dago postavam dali e normalno kaj sramnite usni na malo devojce od 3 godini veke podolg period zabelezuvam belo nesto kako sekret no posuvo pogusto nez kako da objasnam a nese zale na cesanje nisto takvo dali e nesto normalno dali ima nekoj iskustvo na gakickite nema nikogas nisto
Мајки детето има температура од вчера 38.2 вчера бевме на доктор крвната слика добра леукоцитите мирни денес пак со тенпература дали може да е од заби две години е не знам што да давам друго освен парацетамол ??
Од што може да е слуз крв, како лигаво, налик конец, во измет на тригодишно дете? Додека ми пише матичната, некакви искуства дали сте имале?