И син ми скроз исто со тоа што има и мала темп. Газето е партал исто ко што викаш, се чудев од што е. Гингира само помага за газето, во Еурофарм има.
Каj нас ептен беше црвена, се среди сo канестен и алфадерм пoмешанo. Да прашам дали има превенциjа да не фаќаат бактерии нештo да прскам пред да тргне вo градинка?
Sto i da davas moze za ponataka ke mu go zacvrsti imunitetot na pocetok tesko moeto jade ovosje zwlwncuk premnogu sekoj den , med ,vitamin c ekstra i vitamin D i koga ke gibzafati virus gi pokosuva cela grupa.Vo momwntov 9 od 10 se bolni.
Навечер во носето спреј од диво оригано, и по некоја капка прополис бејби во сок/ млеко, исто матичната ни препорача што почесто купки од морска сол....ако знае некој уште нешто на природна база добредојдено е
Мене кoнкретнo учителката ми предлoжи oкoлу нoсетo да и мачкам хлoрoфеникoл ама чуднo ми е сепак нели антибиoтик е.
Еве денес јавија родителите, пола група се со температура дома. Некое дете сите ги заразило. Сфаќам дека нема кој да ги чува, ама стварно не е во ред болни што ги праќаат.
и ние два дена одење, трет ден шајмови повраќање веќе седми ден, црвено грло и мачнини.амоксиклав обавезно ни дадоја....утре контрола.се прашувам која е поентата на градинката два дена оди, две недели ќе се лечиме и после јово на ново?
Во Чекорче беше твоето? @Larahappy И мајка ми ми кажуваше нас така не носеле, сирупот и во градинка. Немало кој да не чува. Општо вака биле сите деца во тоа време.