Дека мене со дигитален така ми покажува ноќе, затоа реков да не си мерела со тој. Стално на спиење 35.5 ми дава после некое време 36. И јас еднаш паничев од антипереа лепенките дека му спупти 34.7 ми покажа после па ништо.
Мајки, кажете лек за сува кашлица за 18+? Веќе речиси една недела го држи... Првин почна со ретко поткашлување, па крена температура и го држеше два дена. Брисевите се негативни, од кс утврдивме дека е бактериска инфекција и третирам само со Оспен раствор за носе, Хербион од исландски лишај и Виранто што го давам стандард. Се помина, ама кашлицава си е упорна, дури и откако дадов сируп почна повеќе да кашла. Повремено му ставам физиолошки во носето за да се влажнат дишните патишта. Некоја друга препорака?
Една недела не е ништо, 2, 3 па и 4 недели може да трае кашлица, упорна е и бавно мине. Ова од искуство и од децата и лично од мене ти кажувам, сите други симптоми поминат а кашлицата остане уште некое време и постепено после сама по себе мине, без разлика дали даваш или не сирупи за искашлување. Факт
Мамии ми треба помош Ќере е 2год и 10м,денес зедовме резултат има ешерихија 1 000 000 На уролог ја однесов,бидеќи на сите сирупи што се дозволени за возраста е резистентна ни даде сируп Pyeloseptyl,кој никааааде го нема.Освен да го порачам од Турција.Да не случајно некоја мајка го има земено сега брзо од некаде или да има залиха?Секој совет плус за бактеријава и искуство е добредојдено
Што да дадам за темп што не се симнува со парацетамол, вчера ми качи и тогаш се симнуваше сега нејке? Има 5 год и никогаш до сега немал темп
Мали падна и ја удри брадата има како дупче, крв веќе не тече но со што да го премачкува да му заздрави? Од со хидроген го поминав.
Ne znam dali sum vo pravilna grupa prv pat pishuvam tuka. Dali mozhe krem kanesten da se koristi za dete od 22 meseci? Upatstvoto mi e frleno a online ne pishuva nishto. Dokolku ste koristele so vashite po preporaka od lekar bi vi bila blagodarna da me izvestite.
Mene mi treba za na nozheto bukvalno minijaturen del e za machkanje, predpostavuvav deka mozhe no me zbuna ne najdov nishto vo upatstvoto, pa rekov da prasham za sekoj sluchaj. Vi blagodaram
Malata e 2 godini od amoksiklav kako prolivce I davam I probiotik Sega mi se vcrvu dole plikovi crveni iskustva
И ние имавме проблем со столица кога давав амоксиклав, имаше експлозивни столици, давав дупло пробиотик и малце диета со посува храна ама дури се среди престанавме со антибиотикот