Да она одма праќа на операција. На син ми ќе му вадеше крајник, па цефчиња па намален слух имал..за да испадне дека нема врска
Мајки колку е нормално да трае вирусот со дијареа? Тт имаше само вториот ден, еднаш 39.3 Еве 6ти ден денес уште има пролив. И мешето му вари цело време, ентерофурил давам и пробиотик.
Не се подобрува ситуацијата од ентерофурилот? А вака општо добро е детето, да не е малаксано? Кај мојата веќе вториот ден имаше подобрување од сирупот. Давај и електролити и внимавај на исхраната. Ќе мине ама многу е мачно
Не се подобрува, ден е добар со две столици дневно, ден полни пелени нон стоп. На исхрана внимавам, додуша се ми одбива, многу малку јаде. Сок и вода пие, весел си е нормално функционира.
Оф леле, сите ми зборат за орл ама јас пусти страв да не искочи дека треба да го вади... Значи во случај да е проблем третиот крајник, може пред 3 години да се извади? И те молам исто ако можеш пиши ми кај е Зографски, па ќе го носам на две мислења ако треба.
Стварно ли? Немав таков впечаток. Тие што ме препорачаа децата точно ги оперирала кој со цевчиња, кој трет крајник итн. Кај нас добро се постави и преглед о терапија. Искрена да бидам сите ми викаа дека поради тоа што била хирург намерно ќе ти каже операција. Не ми е јасно како може да те оперира, ако нема потреба од операција. Ама ете кај вас се згрешило... се има
Да да, а јас готово паѓав у несвест нели нормално.. го однесовме после кај Мирка Шалиќ му даде спреј и за месец ипол се повлече третиот крајник. Го прегледа комплет и кажа дека се е ок и нема потреба од операција. Еве поминати се 2 години од тогаш. Инаку секој месец беше со воспаление на уво.
Нас ни рече не преферирам пред третата година на детето зошто постои можност да се повлече. Зографски се наоѓа во Велес, и е многу пријатен со децата низ игра ги прегледува на крај им даваат лижавче децата пресреќни. А на вас родеителите ви објаснува многу убаво и сликовито. Ви покажува слики и ви објаснува што и каде се наоѓа.
Мајки што им давате на дечината кога почнува да им тече носето како превентива за спречување да се разболи повеќе? Еве денес стана со растечено носе деуго ништо нема
Кај авицена тафталиџе е, приватно работи, пиши на гугл. Инаку да, и др. Македонка во Систина е одлична.
Мојата имаше вака слично од каснато па алергиска реакција мачкав со betafusine не знам дали го има во Мк. Можеби го полазало нешто само
Дали е можно со уредна кс и црп 80 да е бактериска инфекција? Од симптоми 40 температура што тешко се симнува, жар црвено грло и големи крајници.