Пред некое време барав и може во 5 аптеки влегов ,немаше и сите ми рекоа дека нема ни замена со тој состав како цитерал.
Флоксимед е замената. Јас во Зегин ги имам купувано. Да влезеш во некоја па ако немаат да ти проверат по систем дали некаде останало. Или во приватниве на бети да прашаш обично се поснабдени.
Малата 2г 3м пред една недела заврши со антибиотик и пробиотик и давав од тогаш не дава да се брише напред после мочкање само на газето дава вришти кога сакам да ја избришам и не дава никако. Прво помислив фаза некоја е ама сега кога видов црвена е доле и малце бело и само вика не бриши. Иначе кога мочка не се жали да ја пече освен што не дава да се брише ама се исплашив сега што и е црвено многу. Што може да е, некоја инфекција? Прв пат се случува па се исплашив. Секако утре ке се слушнам и со матичната
Да да, се тоа е вулва надворешен дел само ќе кажеш во аптека за каква примена е. Не знам за какво внатре мислиш ама меѓу големи ј мали да слободно, вагинално не би чепкала освен препорака од докотр
Како помагате кога две годишно дете има афта во уста, а притоа детето не разбира да направи гаргара или да се исплакне уста и да плукне? Нонстоп го гризе местото и тече крв.
Мачкај со гингивал, метиленско плаво или некој спреј од прополис.најбаво прашај во аптека према возраста шо има за да земиш.
Метиленско сино, за 2 дена проаѓа, а олеснување уште после првиот ден осеќа. Промивки со камилица, ќе правиш и ќе ја мачкаш канестен. Ние бевме исти пред 1 месец, тоа ни го дадоа. Ама сепак јави се на матичен.
Шумечи за кашлица можам да растворам во бистар сок? Полошо од настинато дете е настинато дете што не пие ништо од лекарства
Колку трае инкубација на сипаници? Во вторник ни дојде детенце на гости денес добило сипаници, почнале од вчера да му излегуваат.Која е веројатноста и син ми да добие, и кога да очекувам да излезат.Многу се исплашив таман малку подобар е, го отрувме со сирупи веќе 3 недели,ради воспалено уво и гнојна ангина.