Еве ја крвната слика,резултат од брисевите тек во среда ќе имаме.Ме чуди најмногу што синко нема некоја симптоматологија кој знае каква,а црп многу високо.
И процентот на гранулоцитите е покачен. Дефинитивно има некое жариште. Грлото како му е? На ваква крвна слика моиве обично со грлото имале проблеми.
Za kolku dena pominuva nastinka so rastecen nos? Tret den i maka so spienje. Preku den e vesela, do vcera imase i tt, ama nokje krci uste so noseto
А зошто правеше? И синко е со растечен нос, кива и му солзат очите. Не сум направил крвна слика ниту па на лекар го однесов ... Спие на крената перница, кога кива исфрла секрет инаку не дава ни спреј ни инхалација борба страшна е
Ако дава инхалации и вчечење со пумпа за носе ќе и олесни. Овој , ни маж ми неможе да го удржи. Абе оди кај инхалаторот и си ја става маската а кога ќе го пуштам бега со сета сила и рика Јас се мислам дали да го мкнам по лекари и лаборатории Сиг.е вирус некој
Virus e. Ni mojata ne dava,koga i vadam mrsuli pisti so zajduvanje, inhalacii ne pravam za da ne ja traumatiziram uste povekje. Tt nemate?
^Малку оф топик,во контекст на темата... За први симптоми на настинка грип, одма давајте ...кај нас делува со гаранција и кај доста дечиња во наше опкружување. И педијатарот ни потврди дека е ок по состав. Секоја препорака. Го има во Зегин, веројатно и во други аптеки. На парче (20-40 ден, не ми текнува точно). Се раствора во топла вода и има вкус на малина.
Нема. Ама тоа не ми е репер зошто без температура заврши еднаш во козле со спуштено на гради и 3 бактерии и вируси од пнеумослајдот. докторите сњ чудеа како немал температура. @PUPICA фала на совет ама мојот освен вода и јогурт друго не пие
Исто и мојот само што успевавме некако да извадиме мрсулчиња.Само растечен нос имаше. К. Слика покажа вирус. Му помина за една недела.