Многу високо црп. Би дала секако антибиотик. Евентуално да провериш пак, ако е грешка, секако се зема од крв. Машко е детето? Кај машки знае проблем да направи и неисчистено куре, тоа белото што се фаќа од мочка, од прашина од алишта итн. Или како што калажа Кукличка, може да е бактерија во урина.
Женско е, вака весела е, брисеви правевме во петокот, чисти, гранулоцити, леукоцити мирни. Весела е, једино што плаче и кажува заби дека ја болат. Евентуално урина да проверам.
Фала на сите....нов ќе земам..3 години има и антибиотик почна да пие па ќе морам...инаку waya е пробиотикот ама ќе го фрлам. Три дена само навечер крева температура, грлото црвено и малку гној, кашла многу на алмацин препиша матичната. Денес пак ќе ја однесам да ја слушни да не и слези на гради
А ти па шо се мешаш,во туга манџа? Шо ти е галје ? Од такви надркани како тебе до к*рца ми е. Како може од цел форум само тебе да те чачка коментарот. Ај глеј си твојот оџак да чури нагоре. Мајката не коментира нишо,ти ко прле пред магаре.
Не сум ич надркана, ти си. Речников ти е на ниво, богами. Вака и децата твои ги учиш? Иначе терапија доктор препишува, не едикојси форумски лик што плука по сѐ живо. Ако доктор не и дал на мајката пулмикорт, ти па си најмалку компетентна да ѝ даваш предлози на форум. И лечи си фрустрации и комплекси на друго место.
Ajde i tuka ke prasam. Kakvo iskustvo imate so vadenje site tri krajnici kaj dete? Nie ke gi vadime vo Sistina i se mislam megju Lazarevski i Demiri? Ima li nekoj iskustvo so nekoj od niv? Poveke sum za Demiri no sepak da orasam za iskustvo?