@blessed.an кај кој ја носиш? Јас сум задоволна од Тања Малинова кај нас, ама за со деца не знам како е . Провери и во Медика и во државната за секој случај и спореди. Ако не сепак барајте си чарето во Ск ако тука креваат раменици.
За Кочо може да се јавиш во Хемолаб, да прашаш како да дојдеш до него. Веројатно ќе ти кажат - ние ќе му кажеме, па ќе ти јавиме. Незнам што би кажал, но пробај, ништо не губиш. Исто, може да ја побараш др. Елена Петковиќ (мислам така беше), многу е океј. Види на мој термин кога е на смена, оди и прашај ја, не верувам дека нема да те прими. Верувам дека би се потрудила да реши случај со детенце, или барем би те упатила кај да одиш. Се надевам брзо ќе најдете решение.
Некако огромна е разликава. Да не грешат тие нешто во пишување, да не додале по грешка уште една 0? Направи приватно обавезно и тоа ако можеш два пати и приватно остави, така на размак од неколку денови.
Ко мариз мислам и јас. Баш сабајлево колега (маж) на работа кажуваше дека во крвната слика за железо добил резултат 2, наредниот ден во истата лабораторија добил резултат 16. Испитај повторно мајка. Јас би испитала два пати, еднаш во истата лабораторија каде што сте правеле последен пат и во некоја друга.
Ви благодарам мајки на сите Иначе @duffi во Скопје сме не сме тука мислам сите испитувања таму ги правиме Утре ке одам во Ремедика и испечатив и ги пратив на брат ми тој таму ке ги преведе и во Петок рече ке ги носи и таму (Германија) па ке видиме што ке направиме Не е прв пат вака да и отскокнуваат и предходно ни се случи исто
Мене герасимова впечаток не ми оставила. Од срце ти ја препорачувам Елена Петковиќ на тра афузиологија. Срце жена. Нема шанси да те врати. Ќе ти се посвети и што треба ќе ти учини. Нит ја знам приватно, нит ништо. Ми остави мобилен, ме примаше без упати, еден куп други феминки прими така. Од мајка родена!
Мајки, малата после прележаниот стомачен вирус сега ми бара јадење, ми се чини вол ќе изеде. Може да и давам адаптирано? Нема пиено од четвртокот.
Дуфи, она е на диета, кисело млеко, печено јаболко, банана, супа, ама сака уште, не ја држи многу ова. Од утре ќе почнам полека со тоа што претходно си јадеше и со ад.
@blessed.an прифати ја помошта на Софи,Елена Петковиќ мислам дека би се посветила максимално. Провери ги на клиника на транфузија пак рез. таму не смеат да се грешни. Не си ги давај парите кај Герасимова во ремедика,жената е цела изгубена и на мене лично не ми помогна,освен што фино ќе те испраша што како,мене ме посоветува на клиника да си барам чарето па види сеа. Кај Кочо исто не би одела.
@eli25 на трансфузија да ја барам? Нас не води Зорица Антевска од хематологија но некако не ми се допаѓа не знае точно што е, од што вака со толку разлика опаѓаат па се качуваат Секоја недела сме на Трансфузиологија во Среда пак треба да одиме па ке ја побарам до тогаш ке чекам одговор и од брат ми а и во Ремедика ке се јавам утре да прашам
Да. На државна е. На трансфузиологија. Каков пристап има женава да не ти се верува дека си во јавно здравство.
Zdravo slucajno upadnav vo temava i procitav deka imate maka so detenceto. Mojot slycaj so brat mi kardioloski se resi vo belgrad inace tuka gi pomina siye privatni i drzsvni. Drugarka negova imase maka so kolenoto, ja zeznaa ovde vo zan miyrev i ja odnese vo belgead. Mojot sovet e da idite vo belgrad ili sofija na uste steucno mislenje.
@blessed.an можеш на трансфузиологија во државна да го побараш и др. Јани, најдобар е навистина. Тешко се стигнува кај него, нема термини зошто пребукиран е човекот, ама пробај замоли некако да влезеш, нема да те врати сигурно со дете. Мене во бременоста само он ми ги држеше димерите под контрола, посветен е максимално. И Елена Петковиќ од форумов сум ја слушала, штом ја фалат толку, сигурно и она е добра. Герасимова врска нема од животот, lost in space е стварно, не ја препорачувам.