Па не би требало да е така. И да кашла од секретот, тој намалува за неколку дена и прекинува кашлицата. Мора да има некаде жариште или да е некоја бактерија што не ја фаќате на брис (ако сте правеле).
So mozi da e ova, Sega go zaprimetiv I ima sitni brunceca zad kolenoto na dvete noze, imase temp dva dena kaslica I nosot mu bese zatnat.
Дали после оваа комбинација се раскашлува повеќе. И мене др. Ми рече да инхалирам вака само навечер а наутро само Кортаир. Прв пат давам ваква инх. После инхалацијава мн се раскашла влажно само незнае да го плукне шлајмот. Вака не кашлаше предходно
Касно гледам и враќам, полудев од секирации, 5ти ден денес и не е подобар, сега излегоа резултатите од дренажен секрет, испадна хемофилус. Не одговара антибиотикот што ни го дадоа во петокот, сега сме на контрола. Не знам зошто толку се разболува и секогаш се искомплицирува... Ќе паузираме со градинка некое време изгледа. Фала ти што праша и фала ви и на другите за споделените искуства.
Нормално ли е да плаче од болки во стомаче при пролив (и тт)? Празен му е стомакот, ништо не јаде и има многу пролив. Некако чудно ми е плачењево, де си викам нормално е, да почекаме, де ме фаќа паника и се токмам за во Систина. На моменти плаче дека го боли одма над к*рето.
Одма над к.рето е мочен меур. Од кога е проливот , болка во стомак е нормална ако има пролив. Бевте ли на матичен? Кс имате ли направено ако не добро ќе е и урина да испиташ за секој случај ако испитувате.
Втор ден му е, претходната вечер почна со тт и пролив. тт до 39 качува. Иначе сипаници имаше до сега (уште има неколку не паднати). Си реков да не го малтретирам по лекари за вирус ама ова веќе е многу пролив и ептен приплакува. А за мочкање не е станат од вчера. Претпоставувам мочка некогаш при какање ама
Mnogu go boli meseto taka I kaj mojov odma koga treba da povrati ili koga mu ide proliv se stega vo meseto, placi od bolka ko ke si olesni pominuva, duri I pomodruva od bolka. Mozes pokraj probiotic jas davam od dia stop, no za bolkite vo meseto davam I paracetamol malce da smiri bolka I cajce od nane. Sakam da prasam mojov imase dva dena temp, cudni bruncinja eve denes od snosti igromna kaslica cela vecer, cela den. Pravime inhalacii so deksazon. Drugo Kako sirupce ne mu dadoja a toj kasla na sekoj 5 min. Dali da dadam nekoe sirupce imam doma mukoplant koj pisuva mozi za deca, Dali da dadam pokraj inhalaciite. Nekoja caj primer za 3 godini dete za laringit nesto drugo Kako da mu pomini? Ne znam so e tocno Kako krugce crveno I go cesa, pa soprugot zaboravil da prasam za toa a go odnesovme na pregled...
Што направивте? Сакаш да кажеш нема мочкано? Или не си примеила? Мн е важно тој податок за дехидрираност. Ако нема мочкано воопшто не чекај носи на лекар одма.
Mi zalici na herpes zatoa se isplaciv ili moze ne e toa, ima drugi simptomi, imase temp. Sega kaslica virusen laringit
Мочкал, го видел маж ми. Ама пак не верувам да е често. Многу течности изгуби со проливот, тт 39, малаксан, без апетит и јаки остри болки во стомак кои го будат од спиење. Може не е ништо сериозно ама ќе го однесам сепак. Успеа да заспие па ќе го почекам да стане. Иначе вчера имавме закажано преглед на орл (кој го презакажавме заради ситуацијава)чисто да сум раат дека на здраво ушите му се добри ама прееска еднаш ми рече ме боли внатре во увото
Диво оригано во нос Кој спас ми бил , еве и сега. Двајцата се со стрептокока во нос,кај неа поминува за 3 дена само со дивото ориганоОчињата исто и се такви т.е едното, матичната рече од носето е , се е тоа поврзано, а ако се влоши , да дадам тобрекс. Го имам ама не и давам зошто не е премногу
Probajte so caj od korata na kalinka, Sega ima kalinki jas zedov, I mojov imase stomacen virus no so povrakanje posle toa proliv. Za da se sredi smenete ishrana kompir, morkov, jogurt kiselo mleko balans, dia stop kapki, solenki Bez susam, solta ja apsorbira kiselinata, supa od petel.Cesto prolivot znae da Trae I do 10 dena no so pravilna ishrana ke se sredi. So prolivot se cisti od virusot.
Девојки од каде можам да најдам диазепам чепчиња за деца, детенцето на моја многу блиска особа имаше фабрилна конфулзија и сега цел ден се во систина и им рекле да со најдат обавезно од тие чепчиња. бараат насегде низ скопје ама нигде не нашле ако знае некој да ми помогне.
Има некоја мала аптека на пластичарска, кај продавница Анаконда , таму ги купуваат обично. Исто од Косово ги купуваат.