Ako e ramno so koza t.e pigmentacija na kozata negledam zasto bi go cepkale. Za gradnik toa nikako ne smeta, a dokolku i preci estetski sama neka si odluci koga ke porasne
Мојава има на газе и така поголемко е. Тоа може само со ласер да се отстрани и нема гаранција. Од друга страна со тек на време може и да исчезне само. Ако е рамно со кожа нема да смета на ништо па и естетски не би требало да смета. Како мислиш на рана од операција? Сигурно нема да го отсечат тоа парче кожа, само ласер, ама искрено никад не сум помислила дека треба да се отстрани. Едно чудо модели постојат со белези на лице или витилиго, па не на некој друг дел од тело. Научија да си ја сака душата и телото, никад нема ништо да и смета.
Jas imav na lice benka, ja izvadija i onaka imam beleg od ranata, malce kako dupče i rozeva koža ostanato, klasično beše, ne laserski, rekoa kje nemalo efekt taka, moralo vaka E sega dali isto i za nea kje bide ne znam
Има некој вирус само со температура? Прво маж ми, па сеа поиздржливово маже. Никаков друг симптом, само апетит намален. Да се пишам у список, мене не ме одминало ништо.
Jas imav 2cm Crna benka ispaknata od raganje. Tocno pod gradi nasrede. Kako so rastev Jas I taa rastese I stignat do 2cm. Koga sum bila Bebe n majkamu ja sovetuvale da NE ja odstranuva , koga ke sum porasnela Sama da si odlucam. Celo moe detstvo se sramev da se soblakam pred drugarki, fzo,sistematski se kriev, pokraj toa Sto se sramev I ja pazev bidejjki tezok predmet AKO krsnish ili dete vo race mozes da ja izgrebis. Na 18 godini Sama reshiv I otidov ja otstraniv. Za polovina cas rabota kozata mi ja rastegnija I me zalepi I denes imam 24 god 6 god pominati retko koj primetuva mnogu tenka linija. Barajte estetski hirurg I dodeka e mala da I ja izvadite
И јас мислам дека ќе си има комплекс, ако можам да и помогнам зошто да не, секако ќе чуеме повеќе мислења Каде беше, како изгледаше?
Vo erazmo kostozglobna Ohrid prethodno mi ja vide doktorot mi zakaza operacija so lokalna anestezija nisto NE se osekja ni secenje ni sienje. Posle 4 5 h me pratija doma. Mi zede primetok za biopsija sve super izleze. Mojata Bese nasrede megu gradite kaj zelezoto od prslukot. Ke vi KAZI doktor Dali smee otstranuvanje
Slikava od Google ja simnav. Vakva imav Jas. Isto I luznata so edno leto soncanje I NE se primetuvase
И мојот бебуш има на колкот кај газето. Исто издолжена е. Не ми смета сега за сега, само што се роди. Здравје понатаму нејзе ако и смета нека ја отстранува. Иако мислам дека ако не е на место каде што се иритира со нешто цело време дане се чепка.
Мајки ај мислење од вас. Дете 4ти ден е со 40 температура. Крвта со малку покачено црп, урина чиста, гради чисти, грло малку црвено ама не доволно за да биде од тоа. На итна сме моментално и докторите се преиспитуваат еден со друг до што може да е и уште што да проверат. Некој ваков случај да имал што друго сте прегледале?
Mislenje za devojce 4 godini leukociti blago pokaceni 14.73 ref do 11 . Crp e 4 . Granoluciti pokaceni . Antibiotik dobi
На сипаници ич не ни помислив. Како се испитуваат тие, покажува некаде? Или да чекаме да видиме дали ќе исфрли е единствен начин? Сега му зедоа брис од нос. Исти е за грип?