За дијареа исто јас пред некој ден а беше прв ден и дадов кисело млеко со пробиотик, го фати многу затоа ни кисело ни јогурт ни млеко, но можеш сиренце во тост, банани, гризини без сусам, ориз без вегета, компир морков варени со сол, втор ден можеш пилешко варено со ориз и сол, повторно банани, грицки и тост, па супа од петел со двопек, пилешко мевце, печено јаболче можеш да дадеш, многу морков е добро за стомакот можеш и некое сокче од морков природен да направиш не со многу шеќер да ти го пие, тек после кога нема да биде течна многу столицата можеш јогурт да даваш.
Мајки ептен сум испаничена, синоќа син ми во спиење,на вртење почна да се тресе цел и главата. Повикнав по него се смири,ја прашав докторката ми рече да следам дали ќе се деси повторно. Паметов ме тера на лоши работи,дали некоја имала ваква состојба? А да не испаднало ништо лошо
Надвор или внатре ? Ако е надвор, на капакот на окото на пример, само топли облоги, ништо друго, од топлото се отвараат порите и полека исчезнува јачменот, повеќе пати на ден и за ден, два ќе видите значително подобрување. Ми се има појавено повеќе пати на мене јачмен и никакви креми ни капки не помагаат се е испробано, само топло.
Како однадвор и е, вчера немаше ништо па претпоставувам ќе отече повеќе денес, а вака не се жали и не го чепка. Мислам дека нема да издржи да и ставам никакви облоги, едвај ја додржав да и го видам. Фала ви!
Давам молерс, алое на форевер и витамините на форевер. Секое сабајле пред градинка ацидосалус спреј во грло и на фрејзи дерм маст во нос.
Ве молам за совет. Имавме бактерија во мокрача и за еден месец два пати пиевме антибиотик. Пиеме брусница и алое на форевер, и уростим пд бугарија. Сега ја приметив доле дека е малку црвена и има како бел секрет. Имаме две ипол години и прв пат се соочувам со вакво нешто. Што да превземам и што би можело да биде?