Додека сите славеа св.Валентајн јас славев св.Трифун и си бев излезена во еден прилепски кафич...во романтична атносфера..со свеќи и бабулина....преубаво си поминав...сите се гушкаа и бакнуваа,а јас со мојата слободна другачка која си ја сакам највише на свет си славев св.Трифун со чаша вино во рацете!!
Два елена Првпат бев и се чудам зашто претходно не ми се идело таму Си славев два празника, ама малку повеќе нашиов. И после бев на едно тајно местенце за срамотни работи
Вчера бев на отварање кафич на другар ми. И после тоа на топло чоколадо и се журкавме во кафулето -19
па вчера со оглед на тоа дека беше понеделник бев само попладне на кафе , на тренинг и дома , учење , домашни па кревет
кај золва ми и носев поклон за 8 ми март (преубав украсен ваган за на маса, стаклен во вид на срце) зш многу си ја сакам исто така добив и поклон од неа ц-трус колекција парфемче и део спреј голден тач (барем таа се сети на мене единствено од неа добив поклон )
Каде бев вчера? Вчера бев на факултет утрото , уште во 9 па отидов кај другарка ми на утринско кафе во 10 и на појадок (варени компири со сол ) и бев....домаа па ми беше ладно па... и така...ништо интересно, кога ќе биде поинтересно пак ќе пишам...