прво бев дома кафе со комшиката надвечер отидов на едно кругче низ градот па ме најде и седенка во кафич и не знам во колку се прибрав
Од завчера ме болеше забот многу...не бев спиена 30 саати...бев катастрофа...Кога конечно се смирив, шетнав малце низ парк да ме фати воздух.
Вчера најпрво чистев екстра порано станав па со другарки на shopping цеееееллл ден,најтрагично е тоа сто случајно отидов до банка да си ја проверам сметката и ке паднев во несвест,усте десет евра на сметка,ги извадив и нив да мозам некако до дома да си стасам,не смеам ни да казам дома,ме прасуваат дали ке излавам вечерта а јас па тука нее немозам уморна сум а ми се искача па ми се плаче за искачање ама тоа ти е
После работа отидов дома. Потоа отидов до мојата приватна канцеларија за да навечер ја спојам работата (пазарување по маркети ) со задоволство (со пријателка)
Вчера бев на базен,Дарко и Димитар пееја, но беше ептен досадно,па прошетавме низ Сутлакот и после дома.
Вчера, преку ден возев точак и трчав, а вечерта со другарка ми М, бевме на кафе муабет во едно кафуле во градот, па потоа покрај реката и на крај дома.
Вчера бев во Струмица на водопадите, потоа ручек, сладолед, а вечерта во кафич на свирка кај другар...Во Скопје си дојдов во 5 сабајле...цела сум искасана од комарци... Али беше екстра