Во преубавата скопска чаршија, каде што ја пиев магијата на стариот скопски дух, заедно со ѕидарско Скопско. Провод за мерак.
Јас наД Владо Јаневски во Охрид ... се зезам ... Вчера бев дома планирав да се одморам ама ми дојде друштво ме замараа едно 2 саати , ми пукна филмов . Ми дојдоа во 00-00 божем јас сум ноќен клуб . И така сторив се што можев за да ги решам по кратка постапка туу осет да се немало ...
од сабајле домче си средував по нешто...онака лабавко,па на гости до кај братучетка ми на муабетче и малку раздвижување пешки успат,па дојде дечко ми ме зема од таму,до кај него на кратко и на крај на прекрасна вечера кај брат му на гости...ммммм со рипче се изнајадов,мх мх мх додека сите мезеа јас поштено си засукав ракавите и си почнав со јадење(па цел ден не бев јадена,а башка риба со компир салата и мнооооогу кромид што и денес го осеќам ) ....на кратко прекрасна вечер и прекрасен ден !!!
прво на денско кафе во Глорија,а потоа во Конго-Гросупље за на крај кога си дојдове да дознаеме дека во дискотека во Љубљана гостувала група од Шкотска со рокче (јас не толку ама дечко ми попизде од мака)
Вчера ми беше убав неделен ден... Сабајлето со мамица кафенце и трач, потоа со либето и остало друштво на МИЛКА сладолед, попладнето на фамилијарен ручек, а вечерта со либето на пица и пиво
Станав во 18 и 30 Ги извршив сите дневни рутини Бев кај либето,го собрав Заминавме на прошетка ,онака спортски Отидовме до Могила ,се изнашетавме,седнавме на клупа Дојдоа неонките и уште некој круг па дома