Во кафич ....и више се откажувам од тие забави ми се смачи па, ме изнервираа некои луѓе, дигнати створења, па што к..ако си менаџер ..цццццццццц
ги извртив сите кафичи во градов и повторно го донесов истиот заклучок што и порано го имав донесено: луѓево незнаат да се забавуваат единствена цел им е да изгледаат гламурозно, да бидат видени од што е можно повеќе луѓе, и да озборуваат :n: сите стојат како столбови а толку прекрасна и прегласна музика свири..цц ц не разбирам..па можеби само во мојов град е така или се лажам..
на шемаџиската улица Македонија си мерачев бело винце додека манијачев кој поминал-заминал и после на журка, а успат баскерфест го ѕирнав
Прво во Соул на пиво и кромид, па на ждригање на улица Македонија Со чадор и неколку другарки под рака, го ашкавме Баскерфест. Не отидов на Кирил, ми беше смачено од шетање,зошто бев излезена од 6 саатот. Во 12 ипол се прибрав дома, ко седмооделенец
Уште спијам и надоместувам за сите непроспиени ноќи учејќи за шугавите испити Ама од вечерва ќе им оставам слика на моите да се потсетат како изгледам од време на време