На Д(де) Н(ен) К(ка) хахахах и тоа онака како и сите со гратиси пошто и така шанса немаше без нив да им наполни метрополис хихихи највеќе мерак ми се направи за конект другото се беше..наоколу ДЕЦА над 18 слабо освен некои хахаха добро добро
Бев на кафе со две другарки заедно со еден симпатичен дечко и цела вечер муабетот ни бешее....ај поарно да не кажувам
бидеејки не излугуваме ни јас ни братуЧетками си седевме на скајп на камера, ни беше досадно па јас од оваа страна земав водката од јагода нешто мн стрв ме фана па и таа од другата страна и фино лепо се замагливме малку колку за располоЖение па и заигравме на некои песни цццц
Дома кај мене ,правев мала забава заедно со дечко ми и најблиските пријатели си ги прославивме мојот и неговиот роденден
Дома цел ден. Вечерта дојде една другарка на женски муабет.... кој беше прекинат откако дојде и другар ми, па тројцата го славевме неговиот роденден.... кај мене Ги сакам бе
На новиот аеродром да пречекаме другарче и да го видиме тоа чудо. Што ни е убав и среден сега. А после во Мејк ап, екс Кастро. Фино, иако бевме двајца без тројца.
Прво на јадење во кафанче, па во ноќен клуб. За на сред играње да ме стегне стомакот и фатив колата до дома Се олеснав и се вратив назад, сме се згазиле од смеење. Инаку преубо си поминав. А и после тоа