Хмм.. па ми треба време да размислам каде се НЕ бев. Вечерта еднаш седнав за време од 5 саати, а да не зборувам за тоа дека и после школо се изнашетав добри 5-6 саати. Така што нозете на крајот не ме додржуваа, едвај чекав да дојдам дома да се испружам.
Во кафиќ со другарките, на свирка, и преубаво си поминав. Песните ме потсетуваа на убави времиња, ептен беше позитивно така, и емотивно некако. После тоа во ноќен клуб. Ајмо денес нека биде уште подобро.
Не бев никаде, си го посветив денот на себе, некако во последно време си ги излежавам петоците, знаејќи дека следува викенд, мирно спијам... разбираш
Поубаво да не се фалам, се спремав 2 саати, се дотерав, се изнамачив со штикли да идам пешки, за на крај да седам у центар на клупа со другарка, а требаше во диско да одиме, ни д од диско немаше. Еднаш ќе се натокмам да искочам така (во диско) бидејќи не обожавам такви излегувања и тоа ќе се Spoiler усере .И да на крај од центар до дома(К.Вода) пешки боса со штиклите во рака си отидов до дома, ако некој видел 2 девојчиња како се смеат и идат пешки низ строг центар ЈАС бев една од нив!Лошо, мн лошо.
И јас фино си се дотерав вчера, како никогаш до сега и очекував да си поминам најубаво, а ја имав најгрдата и најнапната вечер. Моја нога веќе во Илинден не стапнува (ако уште на некој му се слоши од шопските или бунарот им праќам инспекција)! После продолживме во Аркадија од кај што испративме пола и повеќе друштво на токсикологија за да завршиме во Fun и да дојде полиција. Ако сакаш да пиеш пиј, не после 3 чаши да се влечеш по улица. Али битно фаци сте по градов.
Со старо (мушко) друштво за по журки, во Калдрма на винце и сиренце, само што претерано топло им беше внатре па мислам виното ептен во глава ми удри. После 12 отидовме во Мејк ап (бившо Кастро) на транс журче, да се помешаме помеѓу "новите" генерации на трансери Ептен лудо се изнаигравме, и фаќавме сеир на паровите кои се стискаа по сепариња се смеевме како сме заборавиле што сме правеле и ние пред десетина години Лудо...ептен лудо...ми требаше ова
Домче, си лежев и си гледав филмчиња со чајчето до мене и ванилици, па си гледав серии на фокс под ќебенце.. Па кога више се разгалувам, да се разгалам до крај нели
На едно попладневно кафе во Бариста Вечерта на посета кај школски, па на роденден кај „пријателот“ од другарка ми (да не се појавува сама нели ), па пак се вративме кај школскиов на јадење, салатка, карти и сериозни дискусии до 3 сабајле